2777
2789
عنوان

فقط من دلم براش تنگ شده❓️❓️

117 بازدید | 8 پست

شما تاحالا جدا شدین؟ چه احساسی داشتین؟ چجوری تحمل کردین؟ من خودم پیشنهاد کات دادم چون رابطه برام خیلی سمی بود. ولی دلم براش تنگ شده. اونم به من فکر میکنه؟ فکر نکنم

نمیدونم چرا کلا دخترا بیشترین اسیب و میبینن همیشه کلا بیشتر دلشون تنگ میشه هم🥲🤌🏻💔

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه یسالرو کات کردم یماهه کل این مدت خودمو مشغول نگه داشتم که فکر نکنم یبار برگشت دوباره جواب رد د ...

الان گذر کردین؟ حالم بده خیلی. نمیدونم گذر زمان حالمو خوب کنه یا نه. واقعا دوسش داشتم😭😭

من ۱ ساله میخام رابطمو تموم کنم نمیتونم اول رابطم بوده هق گریم میاد بهش فکر میکنم منم خودم کات کردم ...

اولین پسری بود که قلبم رو به روش باز کردم. حیف قدرمو ندونست. حاضر بودم براش هرکاری کنم.

خیلی دلم براش تنگه. اگر تا ابد دلتنگی باهام بمونه چی

اولین پسری بود که قلبم رو به روش باز کردم. حیف قدرمو ندونست. حاضر بودم براش هرکاری کنم.خیلی دلم براش ...

بیخیال منم همین بودم بعد دیدم چقدر این پسرا پست و بی شرفن تنها چیزی که میتونم بهت بگم برنگرد من ۱ ماه رفتم تو رابطه جدا شدم سر چیزایی که دیرم بعد ۲ ماه دوباره برگشتم دوباره هی بحث قهر اشتی دوباره اذر جدا شدم دوباره دو هفته ای یه بار برمیگشتم به خودم اومدم دیدم ۱ سال و نیمه درگیرم ۲ ماهش درست تو رابطه نبودم برنگرد جواب نده سرشم گذاشت حداقل تا ۳ ماه جداب سلامشم نده سخته من نتونستم ولی اگه بگردم محلشم نمیدادم تف به روش نمینداختم ادما هیچوقت هیچوقت درست نمیشن ماییم که کنارشون به امید درست شدن اب میشیم پسرو تو بی محل کن پشیمون برمیگرده 

بیخیال منم همین بودم بعد دیدم چقدر این پسرا پست و بی شرفن تنها چیزی که میتونم بهت بگم برنگرد من ۱ ما ...

آره اصلا بر نمیگردم. ولی دلم براش تنگ شده نمیدونم چطوری خودمو آروم کنم. یعنی یه پسر خوب وجود نداره؟ یا ما شانس نداریم؟