شما تاحالا جدا شدین؟ چه احساسی داشتین؟ چجوری تحمل کردین؟ من خودم پیشنهاد کات دادم چون رابطه برام خیلی سمی بود. ولی دلم براش تنگ شده. اونم به من فکر میکنه؟ فکر نکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولین پسری بود که قلبم رو به روش باز کردم. حیف قدرمو ندونست. حاضر بودم براش هرکاری کنم.خیلی دلم براش ...
بیخیال منم همین بودم بعد دیدم چقدر این پسرا پست و بی شرفن تنها چیزی که میتونم بهت بگم برنگرد من ۱ ماه رفتم تو رابطه جدا شدم سر چیزایی که دیرم بعد ۲ ماه دوباره برگشتم دوباره هی بحث قهر اشتی دوباره اذر جدا شدم دوباره دو هفته ای یه بار برمیگشتم به خودم اومدم دیدم ۱ سال و نیمه درگیرم ۲ ماهش درست تو رابطه نبودم برنگرد جواب نده سرشم گذاشت حداقل تا ۳ ماه جداب سلامشم نده سخته من نتونستم ولی اگه بگردم محلشم نمیدادم تف به روش نمینداختم ادما هیچوقت هیچوقت درست نمیشن ماییم که کنارشون به امید درست شدن اب میشیم پسرو تو بی محل کن پشیمون برمیگرده