2777
2789
عنوان

غیر انتفاعی خوب یا نمونه دولتی🤔

209 بازدید | 37 پست

توجه کنید طبق آمار امسال بعد از تیزهوشان ۲۲/۵ درصد قبولی کنکور از غیر انتفاعی بوده و ۲/۵ درصد برای نمونه دولتی و دولتی که یکی بودن من خودمم تعجب کردم! 

حالا اینا به کنار بنظرتون نمونه دولتی بهتره یا ی مدرسه غیر انتفاعی خوب؟ 

غیر انتفاعی که می شناسم از این مدارس غیر انتفاعی بدردنخور نیس که درس نخون توش باشه و بهشون مفت نمره بدن شرط معدل بالای ۱۹ داره و مصاحبه حضوری داره و محیط و امکاناتش و مدیریتش هم عالیه

بعد تو مدارس غیر انتفاعی چون استخدام رسمی اموزش پرورش معلما نیستن اگ وسط سال دانش اموزا راضی نباشن عوض میکنن ولی من یک سال نمونه بودم از خیلییی از معلما ناراضی بودیم و بابت هرکدوم اعتراض میکردیم میگفتن نمیشه و معلم نداریم 

حالا شما کدوم ترجیح میدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمونه بودم راضی بودم

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

من خودم غیرانتفاعی بودم 

تازه تو منطقه ۱ تهران 

ولی بازم نمونه رو ترجیه میدم 

بستگی به شهرتون و اون مدرسش داره 

اگه واقعا میبینی نمونه اش بدرد نمیخوره همون غیرانتفاعی برو