2777
2789
عنوان

متفورمین

402 بازدید | 9 پست

کساییی که متفورمین خوردن و باردار شدن  ،    

اپو متفورمین بود  یا چیز دیگه تو بازار انواع متفورمین ها هست  ، اپو متفورمین گفت کانادایی هست شما هم که جواب گرفتید از همین مارک بود؟

گلم متفورمین ک من خوردم 500بود چیز خاصی نداشت با تجویز دکتر بخوری چون متفورمین دارو قنده اگه خدایی نکرده قندت پایین باشه میری تو کما 

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته متفورمین حالت تهوع بیرون روی 

نفخ بیحالی شدید میده من روزی یکی میخوردم اما وقتایی که تنها باشم نمیخورم 

چون افت قند میگیرم و شوهرم با زور جمع و جورم میکنه با دکتر مشورت کرده که وقتی اونجوری میشم دو تا ب کمپلکس همزمان بزنه بهتر نشدم ببره درمانگاه

من برنامه غذایی خوبی ندارم والا اگر کسی با ناهار یا شام بخوره مشکلاتش کمتره 

اما من اسپیرونولاکتون هم میخورم و پروپرانول برای میگرن 

مجموعا افت قند و فشاری پیدا میکنم که بیا و ببین

روزی یکی با غذا  ولی باید مواظب افت قند باشی علائمش رو بشناسی

تو رو خدا اینجوری نخور اونم برای لاغری! دکتر بعد از دادن آزمایش خون و بررسی قند خون تجویز میکند واقعا همینجوری به عوارض وحتشناک گوارشی اش نمی  ارزد و اینکه حتما باید تحرک داشته باشی ، صرف خوردن قرص لاغر نخواهی شد، حتما حتما باید فعالیت ورزشی رو در برنامه ات داشته باشی ، اما با دکترمشورت کن 

مادر، همسر، دختر سعی میکنم آدم خوبی باشم🍀