2777
2789

بهشون نگاه میکنی کاملن مشخصه ادا و اطوار نیست خودشونن

چطوری؟

بنظرم ادم حتی اگه اصلن خوشگلم نباشه

ولی اندامش مناسب باشه و باکلاس باشه ۹۰ درصد راه جذابیتو رفته🥺

تمیز بودن

بوی خوب دادن،دندونای سالم و سفید

موهای مرتب و خوب

ناخنای مرتب

لباسای تمیز

یه کوچولو عطر ملایم

اگه خودت خوشگلی بدون ارایش

اگه حالا یه زره ارایش داشته باشی مثلن یه رژ

یه رژ گونه

اینا

وایب باکلاس بودن بهم میده

اها راستی اینای که سرتاپاشونو طلا میندازن از اینا اصلن وایب باکلاسی نمیگیرم

درحد یه چیز ظریف بنظرم کفایت میکنه🥹

متاهل و متعهد❣️🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به تن صدای آروم و ریلکس بودن بعضیا غبطه میخورم

من انگار مرد هستم نه ظریفم نه تن صدای آرومی دارم🫡

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اره قبول دارم

یه فامیل داشتیم بچگیش خیلی زشت بود

الانم همونه اما الان به اندامش میرسه تیپاش خاصه و خوشگل ارایششم کمه شوهر خیلی پولدارم کرده همیشه هم موهاش و پوستش عالیه مشخصه خیلی خرج میکنه براش لباساش اتو کشیده خاص تمیز خوشبو 

ناخوداگاه خوشگل و جذاب دیده میشه همه بهش احترام میزارن از خودت بالاتر میبینیش

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

اره قبول دارمیه فامیل داشتیم بچگیش خیلی زشت بودالانم همونه اما الان به اندامش میرسه تیپاش خاصه و خوش ...

خیلی خوشم از چنین کسای میاد چقد خوبن

متاهل و متعهد❣️🤗

اره قبول دارمیه فامیل داشتیم بچگیش خیلی زشت بودالانم همونه اما الان به اندامش میرسه تیپاش خاصه و خوش ...

خخخخخیلیییمم اعتماد به نفس داره

من قیافه ی اینو داشتم یه ره هم اعتماد به نفس نداشتم ولی این اعتماد به نفسش عالیه

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

شما ظاهر بینی گلم من تا با کسی یه مدت حرف نزنم و نسنجم نمیتونم‌متوجه بشم چه قشر آدمیه

من ظاهر بین نیستم الان بحثم ظاهر بود که ظاهرشون وایب خوبی میده بوی خوبی دارن بوی تمیزی میدن

متاهل و متعهد❣️🤗

خخخخخیلیییمم اعتماد به نفس دارهمن قیافه ی اینو داشتم یه ره هم اعتماد به نفس نداشتم ولی این اعتماد به ...

ادم خوبه اعتماد ب نفس داشته باشه

متاهل و متعهد❣️🤗