2777
2789

من خیلی ترک پوستی دارم

چاق و لاغرم نشدم نمیدونم این لعنتیا از کجا پیداشون شد یهو دوران بلوغ اومدن و موندگار شدن

فکر کنم اصلا نتونم ازدواج کنم به خاطر اینا😢

ساکن سمنان💕نقاش چپ دست😁کاربری دست دو دوسته(همکلاسی قدیم دوست فعلی😁).

این دیگه چه سمی بود من دیدم

امضام شماره ۱

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

4 تا ترک پوستی چرا باید مانع ازدواج بشه؟؟؟؟؟

مثلا آقایون پوست‌شان مثل آینست؟؟؟؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
من حاضر بودم ترک داشتم من پرمویی شدید دارم همه جام مو ضخیم در شده اکه ی کیس خوب بیاد ازدواج میکنم

برو لیزر

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

منم دارم 

و اتفاقا گاهی بهش فکر میکنم 

ولی خب فکر نکنم بدن اقایونم بی عیب باشه 

اینقدر چشم و گوش بسته هستیم که هیکل و بدن  همه مردا رو مثل بدنسازای اینستا بی عیب تصور می‌کنیم 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

همه مون ازین ترکا داریم عزیزم 

منم دارم 

سعی کن با بدنت کنار بیای این چیزا برا مردا مهم نیستن 

انگشت شمارن مردی ک ب لاغری یا ترک پوستی یا پوست سفید و فلانجای صورتی حساس باشه 

طبیعت بدن زنانه همینه 🩷

باورت میشه مرد زندگی اصلا به این چیزها اهمیت نمیده 

همسر من روی دو تا مورد خیلی حساس بود که وقتی با هم دوست شدیم همون دو مورد رو مطرح کرد و منم دقیقا همون دو ویژگی رو داشتم اما الان کاملا اوکیه و هر چقدر من میگم برم پیگیری کنم و حلش کنم همسرم مخالفت می‌کنه و میگه همینطوری دوستت دارم

الان نداشتی بعد زایمان ممکن رو شکمت بیفته مثل خیلیهامون و فکر نکنم مردی در این حد وسواس و بیمار باشه که چند تا ترک رو معیار و اولویت زندگی تاهلی قرار بده ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دارم میرم ولی تا خوب شده زمان بره

خوب میشه