2777
2789
عنوان

ثواب کردیم کباب شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10357 بازدید | 236 پست
همون دیگه اینطوری خیالش راحته سختی حالیش نمیشه . بهش سخت بگیر تا بعدها ممنون باشه ازت

گاهی میگم نه تنها در حق خودم که شاید در حق اونا هم بد کردم

شاید اگر تنها بودن توی اون مقطع الان وضعشون بهتر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما میرم باهاشون جدی صحبت میکنمدیگه نمیتونم بیش ازین خودمو فدا کنم

رک بگو اون زمان خواستم کمکت کنم حالا که خداروشکر درآمدت خوبه میخوام خونه را بدم کرایه 

حالا یا خودش بگه‌من کرایه اش را میدم یا بگه بلند میشم

آمیتیس در سرزمین عجایب

خیلی اشتباه کردمتوی اون تایم فکر کردم دارم کار درستی میکنمداداشم بیکار شده بود و تازه بچه دار شده بو ...

تحتما تاثیر کامنت های اینجا قرار نگیر خدا برکتش رو داده بهت

گلم به برادرت بگو ما قصد فروش خونه رو داریم و میخوایم بریم جای بهتر تا موقع فروش خونه یه فکری بکن وگرنه دیگه هرچی صاحب خونه جدید گفت باید تابع اون باشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حتما میرم باهاشون جدی صحبت میکنمدیگه نمیتونم بیش ازین خودمو فدا کنم

بله عزیزم کار درست همینه. اینطوری مبگه خونه خواهرم نشستم خونه اون هست.شایدشما خواستی بفروشی خونت رو.باید قدر پولش رو بدونه. وقتی کرایه گرفتی فکر میافتن کمتر خرج میکنن. تو دیگه بهشون لطف داشتی به اتداره کافی. از بنگاه هم قیمت بپرس بگو بهش فوقش پیش نگیر ازش

برو محل کار برادرت رسواش کنبگو مفت خور شش سال تو خونه ی من نشستهحرامه و راضی نیستم داد بزن بگو کار ...

واوخواهر برادرندا  دزد وشیاد چیه 

رابطه خواهر برادر را اینجور سیاه نکنید 

اسی با خوشرویی بگو یا واقعا اگر میخواهید جای بهتر برید بسپار به بنگاه و بگو سپردم برا فروش خدارا چه دیدی شاید زود فروش رفت وتمام 

آمیتیس در سرزمین عجایب

بله عزیزم کار درست همینه. اینطوری مبگه خونه خواهرم نشستم خونه اون هست.شایدشما خواستی بفروشی خونت رو. ...

واقعا هم تصمیم به فروش داریم عزیزم

میخوایم بریم جای بهتر

و راستش دلم استقلال میخواد 

ممنونم از همفکریت

واقعا هم تصمیم به فروش داریم عزیزممیخوایم بریم جای بهترو راستش دلم استقلال میخواد ممنونم از همفکریت

اسی میشه وقتی بهشون گفتی تگم کنی بگی چی گفتن؟معمولا اینجور وقتا جای طلبکار و بدهکار عوض میشه

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

واوخواهر برادرندا دزد وشیاد چیه رابطه خواهر برادر را اینجور سیاه نکنید اسی با خوشرویی بگو یا واقعا ...

ممنونم عزیزم

اون دوست عزیز که احتمالا قصدشون شوخیه

ولی جدا بعد از ۶ سال دلم نمیخواد اجر کارمون ازبین بره و با دلخوری و کدورت بیرون برن.