2777
2789
عنوان

یه کلکی به شوهرم و مادر شوهرم زدم اخ که خوب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد واسه سونوگرفتن پی در پی خوشحال نباشین همون امواج سونو هم واسه بچه ضرر داره مگر در مواقع ضروری

واسه سنو رفتنم خوش حال نیستم واسه اینکه صدا قلبشو شنیدم وسالمه خوشحالم

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   

به جای دروغ گفتن

اجازه دخالت به مادرشوهرت نده!

قرار نیست هر کاری ایشون انجام دادن شما هم انجام بدی که

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
وا مادر شوهرت براچی پاشده اومده

خوب تو یه حیاطیم دیگه اونم اومد ینی شوهرم گفت پاشو تو هم بیا اونم امد

به جای دروغ گفتن اجازه دخالت به مادرشوهرت نده! قرار نیست هر کاری ایشون انجام دادن شما هم انجام بدی ...

مادر شوهرم اینقدرام بد نیست خوب بزرگتره چی بش بگم.بگم به تو چه می خوام برم خوب شوهرم پوست سرم و میکنه بی احترامی کنم این طوری نه کسی ناراحت شد واینکه خودمم به خواستم رسیدنم زیادم دروغ نگفتم درد که داشتم به دکتر گفتم محض احتیاط سنو بنویسه

وای اره دختر ماهه منم عاشقه دخترم اولن ایشالا سالمه سالم باشه بعدش دختر باشه که دختر چراغ خونس نباشه ...

انشاالله عزیزم اول سالم باشه بعد دختر باشه بعدم خوشگل باشه دیگه هیچی نمی خوام

مادر شوهرم اینقدرام بد نیست خوب بزرگتره چی بش بگم.بگم به تو چه می خوام برم خوب شوهرم پوست سرم و میکن ...

خود دانی

فقط مواظب باش تا اخر عمرت برای هر چیزی مجبور نباشی فیلم بازی کنی

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
سلام گلم انشالله که بچت تندرست و سالم باشه، و همینطور خودت، روش عالی انجام دادی 👏👏👏👏👏

ممنون از دعات عزیزم انشاالله هر چی از خدا می خوای بهت بده