2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر حساب نمیشه کارشناسی ولی نظام پزشکی دارن فک کنم

من  تو یه سایتی خوندم نوشته بود بعد کارشناسی میشه ارشد گرفت و بعد دکترا خوند و بعضی از شاخه های دکتراش دکترای فیزیوتراپی و مهندسی پزشکی بود

یعنی تو ایران فقط تا کارشناسی میشه خوند ؟ یکی دیگه هم گفت فیزیو کارشناسی هست 

یعنی همه اینا چند سال طول میکشه؟

۴ سال کارشناسی + ۲ سال طرح مگر اینکه پردیس خونده باشیم و طرح نگذرونیم + ۲ سال ارشد + ۳ یا ۴ سال دکترا 

جمعا ۹ تا ۱۲ سال

من تو یه سایتی خوندم نوشته بود بعد کارشناسی میشه ارشد گرفت و بعد دکترا خوند و بعضی از شاخه های دکتر ...

دکترای فیزیوتراپی بصورت پیوسته نیست یعنی مثلا مثل پزشکی و دندان و دارو که بعد از کنکور در صورت قبولی و فارغ‌التحصیلی توی این سه رشته مدرک دکتری بگیری

واسه دکتر شدن تو رشته فیزیوتراپی باید اول کنکور سراسری تجربی بدی اگه فیزیوتراپی قبول شدی و فارغ‌التحصیل شدی دوباره باید ی کنکور بدی که مخصوص گرفتن  مدرک دکترای فیزیوتراپیه

دکترای فیزیوتراپی ناپیوسته هست