2777
2789
عنوان

اونایی ک موهای زائد دارن

118 بازدید | 17 پست

بعضی وقتا خیلی افسوس میخورم حسرت میخورم ب دخترا ب هم جنسای خودم نگاه میکنم 

من همه جای بدنم مو داردم همهههه جام 

رو گردنم رو سینه هام 

رو شکمم رو پشتم رو صورتم انگار خدا منو میمون افریده بقیه رو حوری 

لیزر هم رفتم ولی رو من تاثیر نکرد البته صورت و سینه هامو نرفتم 

از سینه هام خجالت کشیدم 

کیا مثل منن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زیر چانه ام چند تا تار موی سیاه زیر سینه ام خیلی کم نزدیک‌گوشهام زیر شکم بین کشاله ران مو سیاه دارم من یکی تنبلی تخمدان داشتم در حد ضعیف شدید هم نه اینجوری شدم ولی لیزر نرفتم الان هم باردارم زود به زود موهای زاید درمیان منم اعتماد بنفسم کم شده سراین پرمویی 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

اکثرا دارند زود به زود شیو میکنند غصه الکی نخور

منم همیشه میرم حموم اطراف سینه هامو شیو میکنم درستهریشه دار نیستن ولی پر مو های نازک و ب چشم دیده میشن خسته شدم 

پشتم پر مو هس همیشه دکلره میکنم خسته شدم از دکلره کردن 

لیزر کجاهاتو رفتی ک میگی‌اثرنکرد؟ چندباررفتی؟ و اینکه صورتو سینتو برو . موی ضخیم باشه جواب‌میگیری .

دستگاه تیتانیوم 

۷ جلسه رفتم دیگ ادامه ندادم 

دیدم بیفایدس کل دست کل پا زیربغل بیکینی

منم همیشه میرم حموم اطراف سینه هامو شیو میکنم درستهریشه دار نیستن ولی پر مو های نازک و ب چشم دیده می ...

من انقدر ندارم ولی دست و پاهام داره که یه دوره ای با اپلیدی تو خونه زدم اول یکم اذیت میشی ولی بار دوم موها دیگه ریشه ای نیستند و راحت کنده میشند و بعد ی مدت دیگه حتی با دست هم کنده میشند انقدر سست میشند و پوست هم خوب میشه

منم همیشه میرم حموم اطراف سینه هامو شیو میکنم درستهریشه دار نیستن ولی پر مو های نازک و ب چشم دیده می ...

خب پس. من فکر کردم سیاهو ضخیمه.  بعد دکتر‌برچ واسه تنبلی‌قرص‌میده بعد‌دستگاهتو عوض کن الکساندرایت خوبه 

parasoo1989@