2777
2789
عنوان

کیا از عمل بینی جا موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 51 پست
چنده مگه؟ واقعا واجبه؟کاش اینقدر افراط داخلش عمل زیبایی نبود تا بیمه بخشی رو قبول میکرد خیلی از بچه‌ ...

من صد سال دیگه نمیتونم عمل کنم گفتم بینم کیا نکردن . 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی لدفن🌱۶.۱۹ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا باید جا بمونیم عزیزم این چه حرفیه که میزنیاصلا کی گفته که باید از دماغت بدت بیاد کی گفته که کی ز ...

جالبه خود دکترها اکثرا بینی شون گنده و گوشتیه و بهونه‌شونم برای عمل نکردن اینه ک ب کسی جز خودشون اعتماد ندارن😐😑

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من صد سال دیگه نمیتونم عمل کنم گفتم بینم کیا نکردن .

میگم واجب نیست مگه طبیعی بودن چ عیبی داره؟ اعتماد ب نفس داشته باش

من خودم بخاطر مشکل فکی استخوان کفه بینی ی سمت درست تشکیل نشده زیاد برام مهم نیست ۴بار برای پیوند برای ایمپلنت رفتم موفق نبود اگر مشکل دندون نداشتم نمیرفتم سمت عمل با این حال پیوندم موفق نبود.

بخاطر فرم بینی ناراحت نباش عقب نیستی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
جالبه خود دکترها اکثرا بینی شون گنده و گوشتیه و بهونه‌شونم برای عمل نکردن اینه ک ب کسی جز خودشون اعت ...

خب این یعنی چه به نظر خودت عزیزم 

یعنی خود دکتره میدونه که چقدرر عوارض وحشتناک داره نمیخواد تن بده بهش بعد یک سری از آدما بدون اینکه دماغ خوشگلتون یزره مشکل داشته باشه عملش میکنن

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

ما ناباروری داشتیم دوتا بچه ام از ای‌وی افه ،هر چی دکتر می‌رفتیم میگفتن امکانش صفره،ما هم خیالمون را ...

مبارک باشه معجزه خدا بهتر از عمل بینی 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

دوماهه عمل کردم ولی هنوز ورم داره😢

دکتر آنزیم میزنه‌‌‌

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(