2777
2789
عنوان

شهیدی عجیب در بهشت زهرا برای حاجت

78 بازدید | 8 پست

شهید سجاد زبرجدی توی وصیت نامه ش ادعای عجیبی کرده که اگر هر کسی مشکلی داره بیاد بالای سر مزار من حاضر بشه صحبت بکنه و من به اذن خدا اون  حاضرم و کمکش می دهم این امر باعث شده که هزاران نفر بیایند بالای سر مزار شهید سجاد زبرجدی، مشکلاتشون رو بگن و حاجت بگیرند.

قطعه ۵۰ بهشت زهرای تهران

این موضوع رو می تونید خودتون با حضور در قطعه پنجاه بهشت زهرای تهران ببینید و تجربه کنید شاید جالب باشه براتون اکثر کسایی که از این شهید حاجت گرفتن مذهبی نیستند.

از عجیب ترین کسایی که حاجت گرفته از شهید سجاد زبرجدی و هر موقع برید اون جا می بینیدش مزار بالای شهید سجاد زبرجدی آرمان علی وردی ایشون شهادتش و محل دفنش رو از شهید سجاد زبرجدی درخواست کرده و دقیق در همون محلی که خواسته بود دفن شدن

برای شادی روحشون ۳تا قل الله به نیت ظهور امام زمان عجل‌الله بخونیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خودمسر مزارشونم خیلی شلوغه

کاش یه اسم از من ببرید چقد از ازدواج کردن خوب ذهنم کمرنگ شده 

دوس دارم همسرم ایندمو خبلی دوس داشته باشم ..الان ۳۰ شدم و فرزانه است اسمم

الهی حاجت خودت روا

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

شما اگر تهرانی رفتی برای منم دعا کن🌸

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶