2777
2789

پولاتو طلا کن

یا دلار بخر

ریال نگه ندار

اگه هم میخوای پولت زیاد بشه بیا تاپیک اخرم حتما

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

قلک؟

واسه یکماه هم ریسکه، چ برسه یکسال

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم من از اول امسال دارم سوت سوت طلا میخرم از توکنیکو

تا الان 4 گرم طلا  دارم

از 50 هزارتومن خریدم تا مبلغ بیشتر

خیلی وقت ها مثلا یه مسیر رو خاستم برم جای اینکه با اسنپ برم اگر میشده با مترو رفتم و همون پول رو فوری طلا خریدم

هزینه هام همه مدیریت شده

و ارزش پولم هم حفظ شده

هم بر خلاف همیشه برای اولین بار تونستم 4 گرم طلا پس انداز کنم

سکه پارسیان رو هم باید براش کارمزد بدی هم موقع فروش اذیت میشی و هم ممکنه تقلبی بخری و بدتر پولت رو از دست بدی

در مورد تقلبی بودنش سرچ کن متوجه میشی هر سال چه قدر سکه پغارسیان تقلبی وارد بازار مکیشه 

بخای پولت رو هم نگه داری باز مشکلش اینه ارزش پولت حفظ نمیشه ولی این مدلی خیلی خوب بود

هم کارمزد ندادم هم از پول خیلی کم شروع کردم ب خرید

هم ارزش پولم حفظ شد و هم پول های خورد و ریزم پس انداز شد