2777
2789
عنوان

خسته شدم چرا اینجوری شده حالم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 38 پست
رو چشمم عزیز چشم محتاج ام به دعا من دعا میکنم به حاجتت برسی امشب پسرم خون دماغ شد نظر کردم واسه 50 ...

برای منم دعا کن رسیدم ته ته ته خط😞

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارق مسلح و خطرناک.    

برو بابا

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
رو چشمم عزیز چشم محتاج ام به دعا من دعا میکنم به حاجتت برسی امشب پسرم خون دماغ شد نظر کردم واسه 50 ...

میشه منم باشم نی نی میخام

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
بیماری مرض رابطه ام داغون شد منم داغون شدم استرسم رفته بالا دارم افسرده میشم انگار

سلام گلم . حتما دکتر برو

اما فکر میکنم خودت بیشتر میتونی به خودت کمک کنی

مطالب مثبت اندیشی بخون

آهنگ غمگین ممنوع

خودت رو سرگرم کن (سی دی ، فیلم ، مهمانی ...)

طبیعت انرژی منفی رو میگیره برو پارک 

گاهی بعضیا برای این میان تو زندگیمون که بشن یه تجربه 

ازش گذر کنی رشد میکنی قوی میشی تو با ارزش و دوست داشتنی هستی

خیلیا منتظر لبخندت هستن

خودت رو رها کن تو آغوش خدا