توزندگی مشترک،اگربخوای به هر موضوع کوچکی واکنش نشون بدی ویه درگیری ایجادکنی،ممکنه با همین ضربه های کوچک تیشه به ریشه زندگیتون بزنیدگاهی "گذشت"خیلی مشکلات رو حل میکنه
من هنگم بعضی از مطالبی که اینجا به اشتراک میزارن بیشتر از خنده،،گریه داره !!
نمیدونم من غیر طبیعی هستم یا بقیه،،،
فقط همین مونده بنویسن من همسرم دعوا کردیم چون همسرم دستشو تو دماغش کرده بود
البته کسی ناراحت نشه قصد ندارم کسی رو اینجا قضاوت کنم فقط واسه خودم علامت سوال شده چرا برای من ،تو زندگی مشترک هیچ وقت این چیزا مهم نبوده!! برای من تو زندگی مشترک اول خودم بعدم همسر و فرزندام مهم بودن چون هر ادمی باید اول خودشو دوست داشته باشه تا بتونه به دیگران عشق بده و برام هیچکی غیر اینا اونقدی مهم نبوده که بخوام فکرمو درگیرشون کنم چه برسه اینکه بیام بگم من ازشون خوشم نمیاد ..من اومدم اینجا یکسری اطلاعات در مورد زندگی بروز کنم متاسفانه بیشتر حرفای خاله زنکی دیدم و اینکه چرا کسی از خوشبختیش و تجربه خوشبخت بودنش با همسرش چیزی نمیگه ،،،شاید باور نکنید ازخوندن یکسری مطالب واقعا فهمیدم چرا یکسری مردا به همسرشون خیانت میکنن چون همسرشون اینقده طرز فکر پایینی داره که حتی با فکر کردن به اون طرز فکر متاسف میشی ،در کل اینقده مسایل شخصی و پیش پا افتاده رو برای خودتون و همسرتون بزرگ نکنید و تا میتونید عشق بورزید و از دوست داشتن بگین ،مگه قراره چند بار زندگی کنید و ازین دسته ادما نباشید که فقط منتظرن یه مشکل کوچیک سر راهشون قرار بگیره همه چیز زندگیشون بهم بخوره ..
🦋 وقتی از باور
پروانه شدن سرشاریم
دل به تاریکی این پیله
چرا بسپاریم