2777
2789
عنوان

بیان از خوشبختیتون بگید

485 بازدید | 51 پست

توزندگی مشترک،اگربخوای به هر موضوع کوچکی واکنش نشون بدی ویه درگیری ایجادکنی،ممکنه با همین ضربه های کوچک تیشه به ریشه زندگی‌تون بزنیدگاهی "گذشت"خیلی مشکلات رو حل میکنه  

من هنگم   بعضی از مطالبی که اینجا به اشتراک میزارن  بیشتر از خنده،،گریه داره  !!

نمیدونم من غیر طبیعی هستم یا بقیه،،،

فقط همین مونده بنویسن من همسرم دعوا کردیم چون همسرم دستشو تو دماغش کرده بود   

البته کسی ناراحت نشه قصد ندارم کسی رو اینجا قضاوت کنم فقط واسه خودم علامت سوال شده چرا برای من ،تو زندگی مشترک هیچ وقت این چیزا مهم نبوده!! برای من تو زندگی مشترک اول خودم بعدم همسر و فرزندام مهم بودن چون هر ادمی باید اول خودشو دوست داشته باشه تا بتونه به دیگران عشق بده و برام هیچکی غیر اینا اونقدی مهم نبوده که بخوام فکرمو درگیرشون کنم چه برسه اینکه بیام بگم من ازشون خوشم نمیاد ..من اومدم اینجا یکسری اطلاعات در مورد زندگی بروز کنم  متاسفانه بیشتر حرفای خاله زنکی دیدم و اینکه چرا کسی از خوشبختیش و تجربه خوشبخت بودنش با همسرش چیزی نمیگه  ،،،شاید باور نکنید ازخوندن یکسری مطالب واقعا فهمیدم چرا یکسری مردا به همسرشون خیانت میکنن چون همسرشون اینقده طرز فکر پایینی داره که حتی با فکر کردن به اون طرز فکر متاسف میشی  ،در کل اینقده مسایل شخصی و پیش پا افتاده رو برای خودتون و همسرتون بزرگ نکنید و تا میتونید عشق بورزید و از دوست داشتن بگین ،مگه قراره چند بار زندگی کنید و ازین دسته ادما نباشید که فقط منتظرن یه مشکل کوچیک سر راهشون قرار بگیره همه چیز زندگیشون بهم بخوره ..

🦋 وقتی از باور
پروانه شدن سرشاریم

دل به تاریکی این پیله
چرا بسپاریم 

با آنکه دلش                                                    بسته به دلهای دگر بود !                                        دیوانه دلم باز گرفتار دلش بود !!!

این تاپیکو سرشب بزن گلم 

الان خلوته

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!

باورکیلوچنده

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیکو سرشب بزن گلم  الان خلوته

از سر شب دارم تایپ میکنم تا الان تموم شد   کلا من همه جا دیر میرسم 

با آنکه دلش                                                    بسته به دلهای دگر بود !                                        دیوانه دلم باز گرفتار دلش بود !!!
امضاتو دوس دارم صالحه

ممنون سارا جون . 🌷🌷🌷🌷

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!
از سر شب دارم تایپ میکنم تا الان تموم شد    کلا من همه جا دیر میرسم

ای جانم . اشکال نداره فردا شب دوباره بیارش بالا 

ای جانم . اشکال نداره فردا شب دوباره بیارش بالا 

منظورم امشبه خخخخ  

من مستاجرم

ماشینم ندارم

ولی احساس خوشبختی میکنم

با اینکه بگومگوهایی دارم با همسرم

ولی همش نمک زندگیه

😊😊😊

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
از سر شب دارم تایپ میکنم تا الان تموم شد    کلا من همه جا دیر میرسم

عزیزم الان برای من و دو تای دیگه و خرزوخان تاپیک زدی

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز
من مستاجرم ماشینم ندارم ولی احساس خوشبختی میکنم با اینکه بگومگوهایی دارم با همسرم ولی همش نمک زن ...

همش؟  

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز
از خوشبختی نمیگن که چشم نخورن جونم! 

تاحالا ازین زاویه به موضوع نگا نکرده بودم

ببخشیدا 

چه زاویه ی خاله زنکی ای