2777
2789
عنوان

تو دعوامون حق با من بود یا شوهرم؟

452 بازدید | 25 پست

تو اینساگرام من پست زیاد میذارم اما فالور مرد زیاد ندارم یکی از بچه های دانشگاهمونه ک اکیپی باهم دوست بودیم نه دوست اون جوری همکلاسی بودیم دیگه.یکی دامادشون و یکی هم پسر خالش.شوهرم اینستا نداره اون روز یکی از استوریای منو دیده ک این پسره هم نظر داده بود چون وارد نبوده همون روز چیزی نگفت البته حرف خاصی هم نزده بودیم کلا حرفی نمی زنیم ک نظر درباره پست میده و اینا در این حد اونم زن داره.خلاصه شوهرم رفته از چند نفر از دوستاش پرسیده و چند روز آقا تو قیافه بود برام تا اینکه امشب گفت آره من ازت توقع نداشتم و فلان خیلی ناراحت بود منم اون لحظه زیر باز نرفتم گفتم ب من انگ میزنی و دلم میخواد و اینا بماند ک بعدش ک آروم تر شدم رفتم پیشش گفتم نمیدونستم ناراحت میشی اگه ریگی ب کفشم بود پاک میکردم و اینا.حالا ب منتظرتون خیلی تند ترفت بیخود انقد عصبانی شد بنظرم

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

بیخیال سو تفاهم بود گذشت تموم شد

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
بیخیال سو تفاهم بود گذشت تموم شد

آخه من میشناسمش حالا حالاها هی میخواد بگه و نمیشه ب آقا حرف زد البته منم اولش خیلی تند رفتم جوری ک اون میگفت باشه من باید بگم ببخشید انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرد غیرت داره، همونجوری ک زن داره. هر کی یه جوریه ، منم مثه شوهر شمام. ب حساب تند روی و بد دلی نذارین، علاقش بهتون زیاده ک روتون حساسه و زود نگران میشه

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
کرد غیرت داره، همونجوری ک زن داره. هر کی یه جوریه ، منم مثه شوهر شمام. ب حساب تند روی و بد دلی نذاری ...

مرد*

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
کرد غیرت داره، همونجوری ک زن داره. هر کی یه جوریه ، منم مثه شوهر شمام. ب حساب تند روی و بد دلی نذاری ...

من خودمم اینجورم

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

عزیزم برای امضات صلوات فرستادم ایشالا ب خواستت برسی... وای من حس کردم دنبال بخونه بود آخه تو دعواهامون ک اخیرا هم زیاد بوده کلا کوتاه میومد انگار الان دنبال آتو بوده ک عقده هاشو بریزه بیرون

ب نظرم حق داشت ناراحت شه شوهر منم بود میشد شاید خودتم ی همکلاسی قدیمی دوست قدیمی دختر برا شوهرت نظر میداد ب فکر میرفتی ک‌چندبار دیگه یعنی پیام داده

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
منم‌داشت از این سو تفاهما پیش میومد اینستام پاک کردم کی مهم تر از همسرمون؟

من بدجور معتادشم آخه دیگه سرگرمی نیست حالا گفت بهش بگو پیام نده بهت یا پاک کن بلاک کن خیلی وارد نیست ب اینستا

عزیزم برای امضات صلوات فرستادم ایشالا ب خواستت برسی... وای من حس کردم دنبال بخونه بود آخه تو دعواهام ...

ممنونم عزیزم

خدا هر چی دلت میخواد و ب نفعته بهت بده🌹

ب حساب بد جنسیش نذار، مردا اینجورین، الان رفته از دوستاش پرسیده، دوستاشم کلی قضیه رو گنده کردن، طبیعیه والا

من اوایل ک اینستا نداشتم هر زنی ک شوهرمو فالو میکرد با شوهرم قهر میکردم، حالا میفهمم ک شوهرم نقشی تو فالو شدن نداش، بلد هم نبود قفل کنه، بیچاره اخرا دیگ اینستاشو پاک کرد😂

مطمعن باش دوستت داره ک حسودیش شده

من بدجور معتادشم آخه دیگه سرگرمی نیست حالا گفت بهش بگو پیام نده بهت یا پاک کن بلاک کن خیلی وارد نیست ...

شوهر منم اینستا نداره

پاکش کن حیف وقتت تو اینستا عادت میکنی به نبودنش

اعتماد شوهرتم جلب میشه

ب نظرم حق داشت ناراحت شه شوهر منم بود میشد شاید خودتم ی همکلاسی قدیمی دوست قدیمی دختر برا شوهرت نظر ...

نمیدونم شاید چون تا حالا اینجور برخورد نکرده بود جا خوردم چند روز بود تو خودش بود امشبم اصرار نمی کردم نمی گفت و قدیم گفت من داد و  بیداد کردم گفت برای همین نمی گفتم 

شوهر منم اینستا نداره پاکش کن حیف وقتت تو اینستا عادت میکنی به نبودنش اعتماد شوهرتم جلب میشه

کلا خیلی دعوامون زیاده آخرین بار خودش گفت بریم پیش مشاور ک باز من قاطی کردم