2777
2789
عنوان

کسی میدونه هزینه تعویض نورپرداز گوشی ایفون۶پلاس چنذه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 32 پست
☹️☹️☹️متاسفانه هزینه ایفون بالاست

ولی گوشی خوبیه من قبلیم مثه شما بودفم کردم این گوشی دیگه باید دست دوم وجود داشته باشه ،نو خریدی ؟چند؟

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔

بخدا اعصابم خرده  هرجی میزنم هزینه نورپردازی گوشی همش تبلیغ تعمیرات موبایل هس 

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چقدر میشه

من تا حالا هزینه تعمیر ندادم ولی میدونم هزینه اش بالاست

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔
ولی گوشی خوبیه من قبلیم مثه شما بودفم کردم این گوشی دیگه باید دست دوم وجود داشته باشه ،نو خریدی ؟چند ...

نه دست دوم بود ولی نو بود خاک توسرم خودم خرابش کردم 😭😭😭

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
تو هم صفحت سیاه شده بود؟تعویض کردی چندشد هزینش ؟چندروزه تحویل داد ؟صفحش درست شد?

بله سیاه شد البته نصفیش، هزینه بسته به مدل گوشیت داره مال من ۷ بود ۸۰۰ تومن گرفت ، هر چی بره پایینتر کمتر میشه ، همون جا عوض کرد بهم داد ۳۰ دقیقه نهایتش، ظاهرش درست شد ولی تاچش بی نهایت ضعیف شد، حروفو نمی زد، یه موقع ها اصلا کار نمی کرد، مخصوصا وقتی زنگ می خورد، یکمم دستت خیس یود اصلااااا کار نمی کرد

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
نه دست دوم بود ولی نو بود خاک توسرم خودم خرابش کردم 😭😭😭

ناراحت نباش ببر همونجا که خریدی ببین چقدر میشه

بخدا اعصابم خرده  هرجی میزنم هزینه نورپردازی گوشی همش تبلیغ تعمیرات موبایل هس

باید برنی هزینه ی تاچ و السیدیه ایفون x مثلا

مدلش چیه؟؟؟

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
باید برنی هزینه ی تاچ و السیدیه ایفون x مثلا مدلش چیه؟؟؟

نوشته که 6پلاسه

بله سیاه شد البته نصفیش، هزینه بسته به مدل گوشیت داره مال من ۷ بود ۸۰۰ تومن گرفت ، هر چی بره پایینتر ...

واقعا وااای پس بگو پولم رفت شوهرموچکارکنم ای خداااا مال من 6پلاس هس پس ششصد میگیره من حالاازکجابیارم تون همه پولو فوقش ۲۰۰دارم😭😭

قبل ازعید خریده بودم همیشه مواظبش بودم امسب نمیدونم چطورشد خاک توسرم 

واقعا وااای پس بگو پولم رفت شوهرموچکارکنم ای خداااا مال من 6پلاس هس پس ششصد میگیره من حالاازکجابیارم ...

چند خریدی؟

قبل ازعید خریده بودم همیشه مواظبش بودم امسب نمیدونم چطورشد خاک توسرم 

دور از جون انقدرناراحتی نکن

چند خریدی؟

یکو هفتصدوسیوپنج یک تومتشوخودم دادم هفتصدوخرده ای شوهرم  خبرنداره هنوز چه گندی زدم

یکو هفتصدوسیوپنج یک تومتشوخودم دادم هفتصدوخرده ای شوهرم  خبرنداره هنوز چه گندی زدم

☹️☹️☹️خیلی ناراحت شدم