2777
2789
عنوان

چرا موقع خرید سرمون کلاه میره 😪

71 بازدید | 10 پست

امروز یه لوازم ارایشی حراج زده بود منم ادکلن لازم داشتم اصلنم از قیمتا خبر نداشتم رفتم دیدم ادکلن ساواج و نارسیس و قیمت قبل زده بود یک و سیصد با تخفیف میداد نهصد منم خوش و خرم دوتاشو برداشتم

اومدم خونه زدم تو دیجی کالا و ترب و اینا دیدم همین برند از چهارصد و پنجاه قیمت بوده تا نهایت هفتصد خیلی اعصابم خورد شد🥲

باااشه بابا تو خوبی

اشکال نداره عزیزم تجربه شد 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر همه مون از این کلاه ها رفته . یه زمانی میگفتن همه خوبن مگر اینکه برعکسش اثبات بشه . الآن بگو همه ...

منم یه اخلاق دا م یه مغازه برم چند تا چیز قیمت کنم خودم و موظف میدونم خرید کنم

باااشه بابا تو خوبی
منم یه اخلاق دا م یه مغازه برم چند تا چیز قیمت کنم خودم و موظف میدونم خرید کنم

از من به تو نصیحت هیچوقت تو هر مغازه ای نرو . از هر ده تا مغازه فقط یکی برای خرید مناسبه . فقط یکی شون فروشنده ی با شخصیت داره . خرید میکنی که انرژی منفی ازشون نگیری . چون وقتی قیمت میکنی و نمیخری اخم میکنن و در بهترین حالت هیچی نمیگن و آدم انرژی منفی میگیره . هر جا رفتی و خرید نکردی و همچنان لبخند زدن و انرژی مثبت گرفنی اون آدم یه فروشنده ی خیلی حرفه ای و کار بلده .