2777
2789
عنوان

شوهرم چشمش به پول منه عقدم هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 56 پست

وای مادرت بنده خدا گناه داره فکرمیکنه پولش نده توناراحت میشی.ولی کاش نده اینحوری کلابدعادت شده همش توقع داره.یبارم نده دیگه اقاناراحتم میشه.چقد پرومتوقع شده.

توروخدایکم دمشوکوتاه کنه کلاسواستفاده میکنه.ندین بهش مگه مادرشمابایدخرج شوهرخواراقارم بده.

بجایی باعروس شدنت یباری ازرودوش مادربیچارت برداری.ی بارسنگین ترگذاشتی رودوشش

استارتر مراحل آشنایی تا عقدتون چقدر طول کشید؟تو اون دوران فقط گل و خوراکی میخرید؟ کادو نمیخرید؟

۲ سال از اشنایی تا عقد بود متاسفانه خر بودم خرررر فکر میکردم چون خرج میکنه ینی دست و دل بازه نمیدونستم برای خر کردن منه

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ سال از اشنایی تا عقد بود متاسفانه خر بودم خرررر فکر میکردم چون خرج میکنه ینی دست و دل بازه نمیدونس ...

وای استارتر🥲 الان واقعا نگران شدم نامزد منم قصد خر کردن داشته باشه. البته من شاغل نیستم

اصلا دیگه خرج نکن پولات وردار بده طلا یواشکی مادرتم بهش بگو بپیچونش بگه پولامو دادم جای قرض داشتم نزار بفهمه اصلا حقوقت چقده بگو حقوقتو میدی جای وام خونگی هیچوقتم بگو در نیومدی در اومدیم بگو دادمش یه چیزی همیشه بپیچونش پول نده بهش زرنگ باش مث خودش

دوتا از تاپیکاتو سرسری خوندم،این واسه تو شوهر نمیشه....

ب مامانت بگو پولاشو ازش بگیره،بعدم این رابطه سمی رو زودتر تموم کن.فک نکن اگه صبر کنی،یا فلان سیاستو بکار بگیری درست میشه.فکر و خیال باطل نکن.حق طلاق داری خودتو راحت کن

به خدا برگشته به من میگه برو پول وامتو بده عروسی بگیریمحالا مامان بنده خدا من خرج کرد مراسم عقدمو تو ...

از من به شما توصیه تا میتونی هر چه زودتر خودتو نجات بده عقد برگردی بهتره تا بعد زیر یه سقف رفتن

عزیزم این شوهرو میخوای چیکار 

اگ میدونی الان شرایطش بده یکم بهش قرصت بده 

اگه نه بدرد نمیخوزه 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

با تاپیکاتون متوجه شدم از مرد شوهر در نمیاد صد بار زدی ولم کرد یا داریم طلاق میگیریم

دوتا بچه هستید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.