2777
2789
عنوان

اونایی ک زود گریه میوفتن

94 بازدید | 23 پست

شنیدم ک اونایی ک گریه میوفتن چیزای وحشتناک تریو پشت سر گذاشتن 

من از این دسته ام زود حالم بد میشه و گریه میوفتم

دست خودمم نیس اصلا حتی الان چندین ساعتها پست سر هم دارم....ک حالم داره بد میشه

عوضش بقیه بیشتر اذیت میکنن و میگن اشکش دم مشکشه اما من دست خودم نیس

چیکار کنم جلو این شخصیتم وایسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جدیدا روحیم لطیف شده یا فشار روم زیاده کلا بغضی‌‌ام‌‌. چیزی بگی گریه میکنم

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

منم جدیدا روحیم لطیف شده یا فشار روم زیاده کلا بغضی‌‌ام‌‌. چیزی بگی گریه میکنم

منم قبلا اینطور نبودم ولی این ۲ سال ک بد ترین اتفاقا برام افتاد دیگه ...

منم قبلا اینطور نبودم ولی این ۲ سال ک بد ترین اتفاقا برام افتاد دیگه ...

عادیه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

چرا من چیکار کنم ی مدت خوب بودم ولی دوباره...

پدرم خیلی حواسش بهم بود همیشه همیشه توو هر شرایطی یعنی من گندِ عالمو هم میزدم پشتم بود وقتی رفت خیلی بی تابی میکردم مریض شده بودم هی میومد به خابِ همه میگفت به غزال بگین ناآرومی نکنه من همیشه پیششم

خیلی روو خودم کار کردم الان خیلی راحت مودبانه حرفمو میزنم 

اعتماد به نفستو ببر بالا توو آینه خیلی تمرین کن با خودت صحبت کن از خودت دفاع کن

منم 

میگن گریه همون حرفیه که نمیتونی بزنی و من با تموم وووجودم اینو حس میکنم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

پدرم خیلی حواسش بهم بود همیشه همیشه توو هر شرایطی یعنی من گندِ عالمو هم میزدم پشتم بود وقتی رفت خیلی ...

خدارحمتشون کنه

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

پدرم خیلی حواسش بهم بود همیشه همیشه توو هر شرایطی یعنی من گندِ عالمو هم میزدم پشتم بود وقتی رفت خیلی ...

من حتی ذره ای اعتماد به نفس ندارم از خودم و شخصیتم بیزارم به خاطر همین ک اعتماد به نفس ندارم شخصیت قوی ندارم

حق

خیلی جاها سکوت کردم اشکام ریختن من بابام رو اشکام خیلی حساسه یبار تو اوج اعصبانیت گفت بسه دیگه گریه نکن(اشکام بیشتر عصبیش میکنه)گفتم نگو گریه نکن نمیتونم چاره ای ندارم...مامانم میگه کاش جای این اشکا یکم حرفتو میزدی یبار مامانم قسمم میداد تروخدا حرف بزن یه کلمه فقط میلرزیدم و گریه میکردم 

خیلی جاها سکوت کردم اشکام ریختن من بابام رو اشکام خیلی حساسه یبار تو اوج اعصبانیت گفت بسه دیگه گریه ...

یادمه بچه ک بودم تا ی چی میشد گریه میکردم ک حالا انگار یکی فوت شده مامانم میگفتم مگه کسیت مرده ک داری خودتو میکشی؟

ی مدت خوب شدم باز دوباره الان...🥲