2777
2789
عنوان

درد تخمدان چپ

62 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان 

۱۰ روز مونده به موعدم و تخمدان چپم تیر میکشه و آروم میشه و بعد چند دقیقه دوباره تیر میکشه ، از لحاظ محاسباتی الان ۴ روز از تخمک گذاری گذشته پس نمیتونه از لانه گزینی باشه ، این درد برای چیه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید لانه گزینیهتا جایی ک من میدونم لانه گزینی بعد از تخمک گذاریه

لانه گزینی ۶ تا ۱۲ روز بعد از تخمک گذاری هستش و من ۴ روز گذشته ، اگر لقاح تشکیل بشه ۳ تا ۵ روز طول میکشه از لوله های فالوپ به رحم کشیده بشه و روز بعدش شروع به لانه گزینی میکنه که کمترین همون ۶ روز بعد از تخمک گذاریه

کلا روزهای تخمک گذاری درد داره .شاید مربوط به همین تخمک گذاریه

نه عزیزم ، تحقیق کردم متوجه شدم وقتی فولیکول تخمک رو آزاد میکنه بعد اون فولیکول تبدیل به جسم زرد میشه و ترشح پرژسترون وظیفه این کیسه زرد میشه ، وقتی تخمک قوی و با کیفیت باشه این کیسه زرد ترشح پرژسترون رو به مقدار زیاد انجام میده و این هورمون پرژسترون باعث حالت تهوع و درد همون تخمدان که ازش تخمک آزاد شده میشه ، اگه باردار باشی ترشح هورمون پرژسترون ادامه پیدا میکنه که لانه گزینی انجام میشه و بقیه ماچرا و اگه باردار نباشی اون کیسه زرد از بین میره و ترشح پرژسترون متوقف میشه و بعد پریودی شروع میشه ، پس علایمی که از روز بعد تخمک گذاری تا ۸ روز بعد از تخمک گذاری پیش میاد مربوط میشه به ترشح پرژسترون از کیسه زرد و اگه بعد ۸ روز علایم شدید بشه یعنی لانه گزینی هم انجام شده 

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم