2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر سر یه بسته چیز 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10138 بازدید | 182 پست
نه هنوزم تو اون شغلم ولی خب اگه تو اون شرایط پیشرفت میکردم الان شاید رئیس میشدم

شاید ها رو بریز دور 

شاید ها فقط ذهن ماست 

حتی در این مورد فیلم ها هم ساخته شده

مثلا یکیش این بود خانمه ازدواج کرده بود اما فکر می‌کرد اگه خواستگاری پسر رییس دانشگاه رو قبول کرده بودم 

الان ال بودم و بل بودم 

بعد زمان برگشت و این اتفاق افتاد 

خیلی قشنگ بود 

دید پسره یه لحظه خواستگاری الکی کرد و قصدش جدی نبود تحت شرایط یه لحظه مجبور شده بود درخواست ازدواج کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ههههه اگه کتک نمیخورم بهم نمیگین زن ستیز راستش من نوار بهداشتی خریدن از مرد و بی حیایی نمیدونم ولی خجالت میکشم آخه مسائل خصوصی که تایم پری  چه موقعست ب نظرم باید همون خصوصی بمونه

واینکه اسی جان احساس میکنم مشکله شما با همسرت صرفا خیانتش نیست احساس میکنم عدم تطابق خلق وخو باعث شده ب مشکل بخورین...ایکاش حلش کنید حیفه عمرتون به کینه بگذره...جای قهر ب فکر آینده ای باش که قراره برای خودت وبچت بسازی 

@aaaaarrrr‍ 

چقدرم وقت گذاشتیم برای اون تاپیک😁😁😁😁

خیلی ها شوخی حالیشون نمیشه

من به اسی گفتم تاپیکت حلال نیست که با تاپیک کسی دیگه پربازدید شدی😅😅😅

یه کاربر دیگه میگه مگه به پربازدیدی چی میدن😐😐😐

حالا ببینی همون کاربر برای اینکه تاپیکش ۱۰ صفحه بره جلو هرکاری میکنه ها🥲🥲🥲

✒️متاهل

خیلییی لجبازی شوهرتم ک گند زده ولی جفتتون مهم نیستید ترخدا یه فکری ب حال پسرت کن این زندگی و ادامه اش پسرتو نابود میکنه ببر دکتر یه کاری کن داره داغون میشه تاپیک هات هرچی رفتم جلو این بچه فقط آب شده وقت‌براش بزار شوهرتو سانسور کن اون بچه بخدا مهم

چه بامزه حرف میزنی اسی چطور دلش اومده بهت خیانت کنه تاپیک قبلی هارو خوندم 😘

عزیزم اینجور مردای عوضی اگر دل داشتن ک‌خیانت نمیکردن اونم به زنی‌ک با هزار امید و آروز پا گذاشت تو زندگیش ک خوشبخت بشه نکه تحقیر بشه و خیانت ببینه