2777
2789
عنوان

کیا دانشگاه قبول شدن بیاین کمکم

83 بازدید | 16 پست

اگه دانشگاه تبریز، کاشان، باهنر کرمان، رفسنجان قبول شدید ممنون میشم بیاید از تجربتون بگید مخصوصا اگر انسانی هستید

محیطش چطوره و خوابگاه هاشون چطورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیراول یزد کاشانتبریزرفسنجانو بعد کرمان

خب

من خودم تبریزیم ی چن ترم دانشگاه تبریز خوندم، تمام دانشکده هاش خوبن و استادای خوب دارن، دوستامم خوابگاه بودن راضی بودن غذا و اینا هم قیمتش مناسب هست

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

من دانشگاه تبریزم البته خوابگاهی نیستم

ولی دوستای خوابگاهیم اصلا راضی نیستن نه از خوابگاه که امکاناتش کمه و پر و جک و جونوره نه از سلف و بوفه

اطلاع رسانیشونم همیشه دقیقه نودیه

از لحاظ فضای سبز و سواد اساتید خوبه

ولی بیشتر به بچه های علوم پزشکی میرسن متاسفانه

خبمن خودم تبریزیم ی چن ترم دانشگاه تبریز خوندم، تمام دانشکده هاش خوبن و استادای خوب دارن، دوستامم خو ...

لطف میکنید رشته تحصیلیتون رو هم بگید🙏🏻

الویتم رشته روانشناسی هست حالا نمیدونم که رشته به رشته دانشگاه وضیتش خیلی فرق میکنه یا خیر

لطف میکنید رشته تحصیلیتون رو هم بگید🙏🏻الویتم رشته روانشناسی هست حالا نمیدونم که رشته به رشته دانشگ ...

من الان گرافیستم اونجا ادامه ندادم ولی دانشکده علوم انسانی بودم خوب بود دوستام روانشناسی میخوندن راضی بودن

خبمن خودم تبریزیم ی چن ترم دانشگاه تبریز خوندم، تمام دانشکده هاش خوبن و استادای خوب دارن، دوستامم خو ...

و یک سوال دیگه خوابگاه های اونجا چطورن

داخل دانشگاه هستن؟

و یک سوال دیگه خوابگاه های اونجا چطورنداخل دانشگاه هستن؟

اره داخل دانشگاهه با یکم فاصله از دانشکده ها، اتوبوس هست به همه جای دانشگاه آزاد خوابگاه تا به اینور ک دانشکده علوم انسانی هست

من دانشگاه تبریزم البته خوابگاهی نیستمولی دوستای خوابگاهیم اصلا راضی نیستن نه از خوابگاه که امکاناتش ...

حقیقتا تبریز رفت و آمدش برام خیلی سخته و میخوام براورد کنم ببینم که واقعا این سختی به دانشگاه میصرفه یا نه

حقیقتا تبریز رفت و آمدش برام خیلی سخته و میخوام براورد کنم ببینم که واقعا این سختی به دانشگاه میصرفه ...

تو شرایط جنگی بچه ها خیلی اذیت شدن دانشگاه اطلاع رسانیش فوق العاده ضعیفه و همیشه دقیقه نود اطلاعیه میده که بچه ها از لحاظ تهیه بلیط به مشکل میفتن

و از شروع امتحانات شهریور غذای خوابگاهیا خیلی بی کیفیت شده انقد که یه تعدادی مریض شدن

ولی خب من دانشجوی روانشناسیم و از سطح علمی دانشکده و اساتید راضیم حالا به خودت بستگی داره با شرایط کنار بیای یا نه

تو شرایط جنگی بچه ها خیلی اذیت شدن دانشگاه اطلاع رسانیش فوق العاده ضعیفه و همیشه دقیقه نود اطلاعیه م ...

درمورد خود تبریز چطور،محیط شهر دوست ترک زیاد داشتم اما تا حالا نشده تو محیطی باشم که ترک زبان باشن، مردم بیشتر ترکی صحبت میکنن؟

درمورد خود تبریز چطور،محیط شهر دوست ترک زیاد داشتم اما تا حالا نشده تو محیطی باشم که ترک زبان باشن، ...

بله میشه گفت همه ترکی صحبت میکنن

ولی اینجوریم نیس که فارسی حرف بزنین کارتون راه نیفته معمولا کنار میان

اینم بگم دانشگاه موقعیتش خیلی خوبه و تقریبا به همه جای شهر راحت میشه دسترسی داشت