2777
2789
عنوان

آسیب روانی بخاطر وزن

66 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من یه موضوعی رو تعریف می کنم خوشحال می شم راهنمایی کنید

البته لطفا نگید تورو چه به گوشی و اینا من از گوشیم استفاده درست می کنم نه اینستا گردی زیاد و اینا♡

من قد ام ۱۶۳ هست ۱۲ سالمه و امروز برای وزن کشی مسابقه رفتم و وقتی دیدم وزنم ۵۴ هست زدم زیر گریه چون با خودم گفتم چی میشد رژیم میگرفتم رو ۳۹ کیلو می موندم و با خودم گفتم قراره بازم مسخره ام کنن از وقتی ۳۹ کیلو بودم بهم میگفتن چاق گنده بک و لنگ دراز و حتی هم وزن ام بهم میگه تو شکم داری چاقی قبول کن چندروز پیش انقدر سر این حرفا استرس کشیدم حالم بد شد رفتم دکتر ازم نوار قلب گرفتن گفتن وضعیتت خوب نیست بنظرتون باید با این وضعیت چکار کنم همش هم بهم میگن یه بچه ۱۲ ساله باید حد اکثر ۴۷ باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بچه ی ۱۲ ساله باید شاد و پرانرژی و سرحال باشه

اصلا هم به طعنه و کنایه ی بقیه گوش نده

یه جواب محکم و مودبانه هم آماده کنه برای کسایی که بهش میگن چاق 

اصلا تو چرخه ی چاقی لاغری نیوفت که عمرت به فنا میره

هیچ بایدی‌ وجود نداره شاید دوران بلوغ قد بکشی و وزنت بیاد پایین بزرگتر که بشی دوباره پرتر بشی ازدواج کنی وزنت تغییر کنه باردار بشی چاق بشی شیر بدی لاغر بشی با همه ی این تغییرات میخوای آسیب روانی ببینی یه نگاه به دوروبرت بنداز همه که یه قد و یه وزن نیستن

عزیزم ، خودت رو به خاطر حرف دیگران ناراحت نکن، خودت رو همین جوری دوست داشته باش ، عیبی ندارد .🙂🙃

اما تلاش کن و یه رژیم درست و حسابی بگیر .

و حتما ورزش کن .

اونجوری درست میشه .

لنگ دراز چیه ؟ واقعا از این حرفها ناراحت میشی ؟ به درک ، بزار هر چی میگن بگن.😑

من خودم ۱۷۰ قد دارم ، مثل مدل های خارجی قشنگم🥲

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

عزیزم ، خودت رو به خاطر حرف دیگران ناراحت نکن، خودت رو همین جوری دوست داشته باش ، عیبی ندارد .🙂🙃ام ...

ممنون اما فکر نمی‌کنم نیاز به رژیم برای سلامتی داشته باشم من فقط میخوام بتونیم جواب بقیه رو بدم و خودم رو دوست داسته باشم چون وزنم هم سالم هست ولی باز از حرفاشون ناراحت میشم

ممنون اما فکر نمی‌کنم نیاز به رژیم برای سلامتی داشته باشم من فقط میخوام بتونیم جواب بقیه رو بدم و خو ...

خوب هر جور خودت میدونی گلم.

من خودم هر کی در مورد هر موضوعی هر چی بهم بگه جواب نمیدونه و زود یادم میره ، چون به خودم یاد دادم حرف دیگران برام اهمیتی نداشته باشه . کلا شخصیتم اینجوریه🌷

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......