2777
2789
عنوان

داداشم میگه پول های منو بدید

233 بازدید | 16 پست

دوستان داداشم ازدواج کرده 

قراره خونه بخرن 

مجردی به خانواده کمک مالی می‌کرد 

تقریبا کل حقوقش 

الان میگه بهم کمک کنید خونه بخرم 

ما گفتیم الان نمیتونیم 

گفت من شکایت می‌کنم پول هایی که دادم 

برگردونم 

به نظرتون میتونه ؟؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید کمکش کنین😐

میدونم 

میتونه بخواد ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ببین خدایی حق داره اگر کل حقوقشو به شماها داده الان وظیفه‌تونه یه کمکی بهش بکنید دیگه اگه مادرت طلایی چیزی داره باید بفروشید بهش بدید دیگه اون روزای سخت پشت شما بوده شما الان روزای سخت دارید اونو رها می‌کنید

حقوقش چقدر بوده ؟

قانون کار بوده 

ببین خدایی حق داره اگر کل حقوقشو به شماها داده الان وظیفه‌تونه یه کمکی بهش بکنید دیگه اگه مادرت طلای ...

به نظرت واقعا شکایت کنه میتونه بگیره ؟

نه اون پولا رو که نمیتونه بخواد اما خداییش حقشه کمکش کنید اگه مجزدی حقوقشو خرج خونه میکرده!

میگه شکایت کنم میتونم بخوام 

به نظرت واقعا شکایت کنه میتونه بگیره ؟

نه نمی‌تونه چون بنده خدا نمی‌تونه ثابت کنه که پولی به شما می‌داده مگر اینکه اون پولو مثلاً از حساب بانکی ریخته باشه اونجوری می‌تونه ثابت بکنه ولی شماها خودتون مگه وجدان ندارید که پولشو بهش برگردونید

شکایت نمیکنه. ولی اگه پشتش نباشید کارتون زشته شنا هم اگه طلایی چیزی دارید بفروشید بهش کمک کنید جلوی ...

میگه شکایت می‌کنم 

کلا تو اینجور مسائل پیگیره