2777
2789

بچه ها توروخدا میشه یه صلوات بفرستید برق نره امروز یا حداقل اون ساعتی که طبق برنامه هست نره. دیر تر بره

چون من یه کلاس خیلیییی مهم دارم و انتن هم مال ما باهاش میره متاسفانه اصلا نمیتونم وارد سایت شم کسیم ندارم برم پیشش اون ساعت یا برم خونشون. حتما هم باید دوربینمون باز باشه نمیتونم برم پارکی جایی🤦🏻‍♀️ لطفا میشه یه صلوات بفرستید که نره؟  دیروزم اتفاقی نرفت

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا گلم تو دمای ۵۳ درجه صلاه ظهر بندرعباس تو بی برقی دارم بچه میخوابونم 

کمی انتظارت ازم بالاست ولی چش دعا میکنم😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

برو پارک. الان برق همه ایران میره. بهشون بگی درک میکننآنتن ما هم با برق میره اینترنت نابود میشه

اخه شب میشه تارکیه و صدا زیاده اونجا. اینم کلاسیه که من خودم استادشم باید تدریس کنم اموزشگاه بهم گیر میده🤦🏻‍♀️

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

با دعای ما به نظرت اداره برق برنامشو تغییر میده؟ من اعتقاد به دعا دارم اما این دعا برای دولته ما و م ...

چی بگم والا همین از دستم برمیومد

مگه به دعای ماست؟! ما دو روزه در کمال تعجب برقمون نمیره

شاید باشه

والا گلم تو دمای ۵۳ درجه صلاه ظهر بندرعباس تو بی برقی دارم بچه میخوابونم کمی انتظارت ازم بالاست ولی ...

والا به من باشه میگم برق های مناطق سردسیر رو بیشتر بردارن ولی مال مناطق گرمسیر رو کمتر. خدا کمکتون کنه. حداقل مناطق ما هواش خنک تره

برو اموزشگاه

بدبختی اینجاست الان یه شهر دیگم و اونجا نیستم

وگرنه میرفتم

اخه شب میشه تارکیه و صدا زیاده اونجا. اینم کلاسیه که من خودم استادشم باید تدریس کنم اموزشگاه بهم گیر ...

فکر کردم یه بچه 14یا15 ساله هستی که میگی دعا کنید برقمون نره 

مگه میشه با دعا جلوی برنامه قطعی برق رو گرفت😂

فکر کردم یه بچه 14یا15 ساله هستی که میگی دعا کنید برقمون نره مگه میشه با دعا جلوی برنامه قطعی برق رو ...

عزیزم گفتم که دیروز اتفاقی نرفت. کلا بعضی روزا نمیره بعضی روزا میره خودشونم تکلیفشوت مشخص نیست. حالا من میگم کاش امروز از اون روز هایی باشه که یهویی نمیره... 

والا به من باشه میگم برق های مناطق سردسیر رو بیشتر بردارن ولی مال مناطق گرمسیر رو کمتر. خدا کمکتون ک ...

اونجا هم زمستون بحران گاز دارن 

ما اینجا نه که کلا گاز شهری نداریم المنه لله همچین بحرانی نداریم 😑😂😂😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴