2777
2789

شوهرم خیلی برا خودش خرید میکنه گوشی گرون کامپیوتر گرون وسایل گرون...... و هر بار که بهش میگم چرا خریدی میگه دوست داشتم پول خودم بوده ناراحت شدی طلاق بگیر و اگر دعوامون بشه بد میشه یک بار سر یک چیز دعوا کردیم من الکی گفتم خودت درخواست طلاق بده یک باره گفت من از مهریه میترسونی یک باره رفت درخواست طلاق داد الکی الکی میخواستیم طلاق بگیرم چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا میتونی ازش پول بگیر. پس انداز کن.

اگه کلا  درامدشو بده دستت که یا برنامه خرج  خونه وو... کنی   خوب میشه کهه احتمالا نمیده. 

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

حالیش نیست وقتی زن گرفته باید فکر پس انداز و فکر مخارج زنش هم باشه؟! 

واسه خرجای تو پول میده؟ واسه خرجای خونه کم نمیاد؟ 

کوچکتره ازت؟ چند سالشه؟ 

من یه پسری تو فامیل مادرم هست همین جوریه و طوری که واسه زنش و زندگی و پس انداز پول کم میاد بس ولخرجی میکنه رفتن یه زنی براش گرفتن که 10 سال ازش بزرگتره و مادر پسره با کمال پررویی به دختره میگه تو درست کن پسر منو اگه پسرم این مشکلاتو نداشت که زن جوون براش میگرفتیم نه تو ترشیده رو زن بزرگتر گرفتیم که درستش کنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏