2777
2789
عنوان

😭😭😭

82 بازدید | 13 پست

پسر عمم اومد خاستگاریم یعنی مامانش ، نگو دوست دختر داشته ، بعد از اینکه چند بار جواب رد دادم ( نمی‌دونستم دوست دختر داره) کم کم عاشقش شدم به مامانم احساسمو گفتم قرار شد که با واسطه تماس بگیریم و سر نخ بدیم قبلش اتفاقی فهمیدیم دوست دختر داره ، ولی خب اگه یه بار دیگه بیان می‌زارم بیان تا همینو بهشون بگم 😭😭

من عاشقش شدم ، اهدافمون مشترک بود ، شخصیتمون هم 

شما از این اتفاقا دیدین ؟

چیکار کنم برگردن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟

قبلا دوست دختر داشته 

یا همزمان که اومده خاستگاری؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

قبلا دوست دختر داشته یا همزمان که اومده خاستگاری؟

همزمان

مامانش میگه خودش خبر ندارم اومدم خاستگاری ولی زر می زند .

چون اون یکی عمم منو معرفی کرده بهش خیلی خوشش اومده و... .

میگم شاید بعد ازدواج مثل خیلیا بزاره کنار

دوستش داری سعی کن سر راهش قرار بگیری مهمونی دعوتشون کنید شما رو باز ببینه سر صحبت باهاش بازی کنید خ ...

پر.دم دارم میمیرم 😭

دوست دارم برم جرش بدم ، آخه دوریم از هم

همزمانمامانش میگه خودش خبر ندارم اومدم خاستگاری ولی زر می زند .چون اون یکی عمم منو معرفی کرده بهش خی ...

به همین خیال باش 

ادمی که تعهد براش معنی نداره با ازدواج هم متعهد نمیشه 

اگه دوست پسر خودت بود هم باز میرفت با دختر فامیلشون ازدواج میکرد نمیگفتی لاشیه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

به همین خیال باش ادمی که تعهد براش معنی نداره با ازدواج هم متعهد نمیشه اگه دوست پسر خودت بود هم باز ...

میگم شاید با اونی که دوست داره قصد ازدواج داره و میخواد امتحان کنه .

بالاخره هر رابطه ای قرار نیست به ازدواج ختم بشه ، بنظرم خیلی از روابط بیشتر تجربه اس.

خیلیارو تو فامیل دیدم بعد از ازدواج آدم شدن

البته این نظر منه

میگم شاید با اونی که دوست داره قصد ازدواج داره و میخواد امتحان کنه .بالاخره هر رابطه ای قرار نیست به ...

خب یعنی میخوای با یه ادمی ازدواج کنی که دختر بازه 

اگه همه رابطه ها قرار نیست به ازدواج ختم بشه پس رابطه توواین پسر هم یکی از همونا که ختم به ازدواج نشده خب تحربه سد دیگه بیخیالش شو 

بعدشم تو فامیل دیدی تو بیرون زندگی شون رو میبینی 

الان توی همین سایت نگاه کن ببین چقد خیانت هست 

بعد تصمیم بگیر 

خب یعنی میخوای با یه ادمی ازدواج کنی که دختر بازه اگه همه رابطه ها قرار نیست به ازدواج ختم بشه پس را ...

ما هیچ رابطه ای نداشتیم فقط خاستگاری بود 

سعی دارم فراموشش کنم ولی عاشقش شدم و فک میکنم مناسب همیم 😓

ما هیچ رابطه ای نداشتیم فقط خاستگاری بود سعی دارم فراموشش کنم ولی عاشقش شدم و فک میکنم مناسب همیم 😓

رو چه حسابی فکر میکنی 

طرف دوست دختر داره مادرش اومده خاستگاری یعنی یا خوده پسره راضی نیس یا ادم لاشیه که همزمان با یکی دیگس ولی میره خاستگاری یکی دیگه 

یه سر به تاپیک های خیانت شوهرا با دوست دخترای قبلی شون بزن بعد متوجه میشی 

دیگه خود دانی