2777
2789

تاپیک قبلم گفتم شماهایی ک پولدار نیستین چه تفریحاتی دارین اینا رو گفتین

خب اینام پول میخواد لامصب🤣

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی بلیط سینما مگه چنده :/بلیط استخر :/اینا ک زیاد نیست

بلیط استخر ۳۵۰، تنها هم قرار نیست برم ک چند نفر باشیم زیاد در میاد

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

برا منو شوهرم همینطوره 🤣💔

وایی من وقتی میگم میخوام برم پاساژ گردی شوهرم میگه منم بیام؟میگم نه !بشین سر جات!من میخوام فقط برم تاب بخورم نگاه کنم حالم خوب شه،تو هی میخوای یه چیزی بخری!بدتر هولم میکنی کوفتم میشه🤣🤣🤣

وایی من وقتی میگم میخوام برم پاساژ گردی شوهرم میگه منم بیام؟میگم نه !بشین سر جات!من میخوام فقط برم ت ...

وای 😂😂😂نه منو شوهرم باهم میریم تازه دعوامونم میشه من سر یه سری چیزا حساسم اون رعایت نمیکنه دعوامون میشه میگه پس برگردیم خونه میگم بریم 

بعدش میایم خونه 🤦🏻‍♀️😂😂

هفته پیش من دخترم رو بردم پارک سر پوشیده و به قول شما پول خرج کردم فرداش داشتم تز کنار یه پارک رد میشدم بچه ام اصرار کرد بردمش بعد از اون پارک هایی که رو زمین اب فواره میزنه انقدر بهش خوش گذشت و بازی کرد بعدش گفتم کدوم پارک بهتر بود گفت امروز شماهم ببین به چی علاقه داری طبیعت گردی ،سینما خیلی چیزاست که هزینه کمی داره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر