بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من توی یه دوراهی موندم امسال سرم شلوغه و موندم برم باشگاه یا کلاس دفاع شخصی رو ادامه بدم
البته اینم بگم خودم توی خونه ورزش میکنم در حد نیم ساعت صبح ها و اینکه برای پاهایی که سیاتیک دارن باعث درد میشه چه ورزشی خوبه
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
رژیم گرفتم ۱۶ کیلو هم لاغر شدم حتی دیگه اضافه وزن هم نداشتم ولی شکم پهلو هنوز داشتم و اینکه ۲۲ سالمه و زایمان هم نداشتم نمیدونم این شکم پهلو برای چیه....
به به ممنون از وقتی که میزاریبعد زایمان چطوری وزن کم کنم که ضعیف نشم؟
بله راهکار داره عزیز دلم اگر بچه شیر میدید بهتره ورزش کنید ورزش ایروفیتنس. یاtrx اگر ورزش در خانه میخاید که میتونم راهنمایی کنم شما با رژیم سالم خوری هم به وزن دل خواهتونـ میرسید که بازم میتونم راهنمایی کنم