2777
2789
عنوان

صلوات هدیه به امام زمان(ع)

39 بازدید | 11 پست

🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷

سلام دوستان بیاین برای ظهور وسلامتی امام زمان صلوات بفرستیم.                       🌷🌷🌷

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

اللهم صل علی محمد و آل محمد عجل فرجهم 

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

عزیزم  هرچندتا بخواید به نیت شما براتون صلوات میفرستم 

به جاش لطفا شما هم بیاید تاپیک اخرم کمکم کنید

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوربون خودتو تاپیکت برم عزیزم 

الهی اقا امام زمان دعا گوتون باشن

اللهم صلی علی محمد وآا محمد وعجل فرجهم

۱۰۰۰ صلوات هدیه به اقا جانم مولام و سرورمون اقا امام زمان 

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

قوربون خودتو تاپیکت برم عزیزم الهی اقا امام زمان دعا گوتون باشناللهم صلی علی محمد وآا محمد وعجل فرج ...

میشه شما هم بیاید تاپیک اخرم

بخاطر امام زمانتون یه کار خیری در حقم بکنید

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

۱۰۰ میفرستم

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
قوربون خودتو تاپیکت برم عزیزم الهی اقا امام زمان دعا گوتون باشناللهم صلی علی محمد وآا محمد وعجل فرج ...

سلامت باشین انشالله حاجت روا بشید

من۱۰

انشاالله حاجت روا بشید

۱۰۰ میفرستم

انشاالله حاجت روا بشید

عزیزم هرچندتا بخواید به نیت شما براتون صلوات میفرستم به جاش لطفا شما هم بیاید تاپیک اخرم کمکم کنید

انشاالله حاجت روا بشید

انشاالله حاجت روا بشید

عزیزم حاجت نه

من‌میخوام هرچندتا بخواید براتون بخونم

در قبالش تاپیک اخرم رو بخونید