2777
2789

من بچم ۴ شهریور دنیا اومد ۱۰ روز بعدش مرد 

الان باز میخام باردارشم میدونم ممکنه مشکلی پیش بیاد براش ولی نمیتونم تحمل کنم 

اگه باردار نشم دیوونه میشم

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.

عزیز بعد هر زایمان ۶ماه فاصله لهترین حالته

ولی دیدم ۳ماه بعد اقدام بکنع

خدا زود جاشو سبز کنه حق داری خیلی سخته

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری داغون باشی 

ولی راهش دوباره باردار شدن با این سرعت نیس . داغون میشی 

یه دوره تراپی برو . شش ماه بعد به امید خدا دوباره اقدام کن

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

الان بدنت بر اثر بارداری تحلیل رفته و اگه بخوای دوباره باردار شی هم خودت عذیت میشی هم اون بچه بچه ی ضعیفی میشه 

اصلا میگن از ۳ ماه قبل بارداری حسابی به تغذیتون برسین ، قرص فولیک اسید مصرف کنید و بدنتونو قوی کنید تا اون نطفه هم قوی بشه 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
اگه ناراحت نمیشی بگو چی شد که از دنیا رفت؟

گروه خونی من و نوزاد ناسازگار بود روز دوم تولدش زردی شدید گرفتش و تا روز چهارم خیلی خیلی شدید شد ۳۷ شد زردیش 

بعدم که بردیم بیمارستان دیر شده بود زردی ب مغزش اسیب زده بود بعده اینکه خونشو تعویض کردن رفت تو کما و دیگه تا روز دهم تموم کرد 

گروه خونی من و نوزاد ناسازگار بود روز دوم تولدش زردی شدید گرفتش و تا روز چهارم خیلی خیلی شدید شد ۳۷ ...

با خوندن پیام تون اشکهام سرازیر شد قلبم شکست خدا بهتون صبر بده اصلا نمی دونم چی بگم که از غم تون کم بشه منم دخترم زردیش ۲۱ بود روز سوم تولدش ریسه میرفت نفسش ...

بردیم بیمارستان بستری شد باز اومدیم خونه باز زردیش بالا رفت نزدیک ۲ ماه طول کشید تا زردیش خوب بشه من ۲ ماه شبانه روز گریه می کردم یعنی ضجه میزدم 

بمیرم برای دلت استارتر عزیزم💔💔💔

با خوندن پیام تون اشکهام سرازیر شد قلبم شکست خدا بهتون صبر بده اصلا نمی دونم چی بگم که از غم تون کم ...

ممنونم عزیز 

حالم اصلا توصیف کردنی نیس هیچ انگیزه و دلخوشی برام نمونده کاش منم زودتر اقدام میکردم و میبردمش 

یه داغ بزرگ رو دلم مونده هرچی میگذره بیشتر یادم میاد و حالم گرفته میشه همه امیدم اینه که یه بچه دیگه بیارم