2777
2789

هر جایی رفتن و هر کاری کردن خرج زیادی شامل میشه

شماها چیکارا میکنید برا اینکه تابستون بگذره؟

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

من این تابستون رفتم سفر۳ هفته

یه دوره یه هفته ای رفتم تهران که هزینه امون با دولت بود

آزمون داشتم درس خوندم

اصولا کلاس ثبت نام میکنم

کتاب میخونم

فیلم میبینم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا تو خونه درست کردن و بیرون بردن و. نوش جان کردن. 

صبحونه رو تو فضای باز خوردن

کوه رفتن. 

یه فلاکس چایی بردن و عصرونه تو پارک. خوردن

زیارت رفتن. حضرت عبدالعظیم یا هرامامزاده دیگه ای. 

گلزار شهدا رفتن

صبح های جمعه دعای ندبه و بعدش تفریح روز جمعه تو پارکی جایی. 

جایی مثل تهران باشی تفریح رفتن زیاد داری. که هزینه زیادیم نخواد. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

با پسرم میریم پارک خانه ی بازی

یه شب رفتیم شهربازی ،هوا خوب شه یه روز هم میریم باغ وحش

دور می‌زنیم بیرون یه چیزی میخوریم یه پاساژ میریم

البته شهرستان هم خونه داریم بریم خونه ی بابام و دایی همسرم خیلی صمیمی هستین ولی امسال نرفتیم 

با بچه هام تو بالکن رو میشوریم و فرش می‌اندازیم اسباب بازی می‌بریم بازی میکنیم

باهم میریم پارک اونا بازی میکنن من کتاب میخونم و نگاه شون میکنم

چای درست میکنیم میریم تپه نزدیک خونه

دیروز با خانم های اقوام رفتیم بوستان بانوان 

با بچه ها شب ها میریم مسجد

می برم دوچرخه بازی

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
من این تابستون رفتم سفر۳ هفتهیه دوره یه هفته ای رفتم تهران که هزینه امون با دولت بودآزمون داشتم درس ...

تو پولداری خواهرم سه هفته خیلی هزینه میخواد یک خفتشم نمیدونم چجوری با دولت بوده همون دو هفته هم خیلی هزینه داره