2777
2789
عنوان

چجوریه که اینجا همه میگن دفعه اول امتحان شهری رو قبول شدن🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 60 پست

من بار اول قبول شدم . قبلش زیاد نشسته بودم چن سال رانندگی میکردم شرایطش نداشتم برم بگیرم . بعدش مدیر آموزشگاه بهم گفت پارتیت کی بود . میگفتم هیشکی باورش نمیشد میگف بگو حالا ب هیشکی نمیگم این سرهنگ بار اول قبول نمیکنه .  تازه انقد زورش میومد قبول کنع اولش ک تموم شد گفت رد شدی . بعدش در آموزشگاه گف قبولی 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم بار دوم قبول شدم 

چون بار اول تجربه زیادی نداشتم استرس شدید داشتم و نتونستم خوب تمرکز کنم 

ولی اون یکی دو هفته ای که تایم داشتم برای بار دوم مدام نشستم و همین باعث شد استرسم هم کم شه

من بار پنجم اونم با التماس قبول شدم 🤣

باردار بودم با شکم گنده رفتم

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

شایدم پ. ا. رت. ی دارن😐😂😂

بعضیا اره واقعا

من به شخصه نداشتم😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من بار دوم، بار اول دوبله رو نتونستم

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

عزیزم...بزار چیزی نگم!اینجا همه رتبه برترندهمه پزشک و دندان پزشک هستندهمه کارخونه دار و دهک ده جامعه ...

اخه واقعا همچین چیزی دروغ گفتن نداره😑😑😑

داداش خودم که بهترین رانندست و همش تو جادست سه بار رد شده 

عزیزم جالبه که من آیین نامه بار دوم قبول شدم ولی واقعا شهری رو بار اول قبول شدم اما جه فایده بعد اون اصلا رانندگی نکردم اصلا حس میکنم گواهینانه ندارم، بعد خواهر شوهرم که بار ۳ گواهینامه شهریشو گرفت الان برا خودش راننده ای شده،قبول شدن که ملاک راننده بودن نیست

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

اخه واقعا همچین چیزی دروغ گفتن نداره😑😑😑داداش خودم که بهترین رانندست و همش تو جادست سه بار رد شده

خانم‌ها و زن‌ها رو نمیشناسی؟؟؟!

هر چیزی از نگاهشون کلاس داره

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش