2777
2789
عنوان

کسی پزشکی تعهدی خونده ایا

60 بازدید | 11 پست

تروخدا بگید خیلی سخت میگیرن 

شرایطش چیه؟ 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

هرجا گفتن باید کارکنن دیگه

تا وقتی مدت تعهد تموم شه

قبلش هم نمیتونی تخصص بگیری

البته اگر استریت بشی

میتونی بعد اینکا نصف طرح گذروندی

آزمون تخصص بدی

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجا گفتن باید کارکنن دیگهتا وقتی مدت تعهد تموم شهقبلش هم نمیتونی تخصص بگیریالبته اگر استریت بشیمیتو ...

شما خودت خوندی؟ 

اره ولی استانمون خیلی محروم نیست 

۱.۵ برابر هم هست 

عاشق پزشکی ام 

دارو روزانه هم میارم ولی علاقه خاصی بهش ندارم 😭😭 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
من نخوندم اما در موردش تحقیق کردم ۷ سال عمومی + ۱۰ سال و نیم تعهد + تا سپری کردن نصف تعهد حق تخصص خو ...

میخوای بزنی ؟ 

میخوای بزنی ؟

فعلا نه 

مشکل اصلیم با پزشکی تعهدی اینه که ۱۰ سال باید به شهرای دیگه برم اگه اینجوری نبود شاید میزدم 

یه جا خوندم گفته بود شاید بذارن تو همون شهر خودمون و نزدیک محل سکونتمون کار کنیم اگه اینجوری باشه خوبه 

فعلا نه مشکل اصلیم با پزشکی تعهدی اینه که ۱۰ سال باید به شهرای دیگه برم اگه اینجوری نبود شاید میزدم ...

هر کس باید شهر خودش باشه اصلا 

دفترچه اصلاح شده ها

شما خودت خوندی؟ اره ولی استانمون خیلی محروم نیست ۱.۵ برابر هم هست عاشق پزشکی ام دارو روزانه هم میارم ...

نه من تعهدی نیستم

۱ونیم خوبه

فقط حواست باشه به محل خدمت 

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

هر کس باید شهر خودش باشه اصلا دفترچه اصلاح شده ها

یعنی نمیذارن تو شهر خودمون کار کنیم ؟ 

من اگه مثلا ساکن یه شهری باشم پزشکی تعهدی همون شهرو میزنم و جلوش نوشته تعهد خدمت باید در مناطق مورد نیاز همین استان باشه یا مناطق مورد نیاز همین دانشگاه 

یه جور تعهدی جدید اومده که تحصیل یه استانه و تعهد یه استانه دیگه من اونا رو نمیخوام بزنم اون قدیمیا رو میگم که تعهد تو همون استانه

نه من تعهدی نیستم۱ونیم خوبهفقط حواست باشه به محل خدمت

شهر خودمونه ولی استانای کوچیکش 

یعنی نمیذارن تو شهر خودمون کار کنیم ؟ من اگه مثلا ساکن یه شهری باشم پزشکی تعهدی همون شهرو میزنم و جل ...

اونا که تو استان خودته خوبه دقیقا