2777
2789
عنوان

ازمایش خون همزمان با سونوnt

81 بازدید | 15 پست

خانما دکتر برای من همزمان با سونو nt ازنایش خون هم نوشته الان هر آزمایشگاهی ک زنگ میزنم مبگن با بیمه نیست و هزینه اش هم حدود ۸ تومن میشه

میخواستم ببینم همه باید انجام بدن؟

و اینکه کلا آزاد هست یا توی درمانگاه‌ها اگه برم ممکنه با بیمه انجام بدن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مطمئنی انقدر میشه من حدودا دو ماه پیش ازمایشش حدود ۱۲۰۰ شد ازمایشش تحت پوشش بیمه نیستشاید دکتر ...

دقیقا نمیدونم تلفنی از آزمایشگاه پرسیدم گفتم ازمایش خون همزمان با آن تی گفتن حدود ۸ تومن 

من هم چند ماه پیش انجام دادم هم غربالگری هم  سلفری, هزینه آزمایش غربالگری اول یک میلیون وخورده هزینه آزمایش غربالگری دوم نزدیک به3میلیون وهزینه آزمایش سلفری 7میلیون وخورده هست که همشون آزاد هست وفقط اگر بیمه تکمیلی داشته باشی میتونه بهت کمک کنه، در اصل اگر همون اول سلفری بدی دیگه نیاز به آزمایش غربالگری اول و دوم نیست 

من دو هفته قبل انجام دادم نزدیک 900 تومن شد 

و اینکه بله بهتره انجام بشه

همراه با سونوگرافی 

و اگر سونوتو انجام دادی دیگه فایده ای نداره

باید هر دو در یک روز انجام بشه  که نتیجه ها باهم مقایسه بشه

و بله کلا آزاد هست و بیمه قبول نمیکنه 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هم چند ماه پیش انجام دادم هم غربالگری هم سلفری, هزینه آزمایش غربالگری اول یک میلیون وخورده هزینه ...

سل فری رو برای همه افراد نمیگن انجام بشه 

مگر سابقه بیماری یا مشکل در والدین یا خانوادگی داشته باشن یا تو سونوهای اولیه مشکلی بوده باشه خدای ناکرده، یا اینکه کلا تا هفته 22 هیچ غربالگری یا کنترلی مادر و جنین نشده باشن، سن بالای 35 سال باشه، بالای 3یا 4 قول باشن بچه ها

کلی علت داره انجام شدن این آزمایش

و یا اینکه خود فرد درخواست بده که خیالش از همون اول راحت بشه

وگرنه سل فری جزو آزمایش های اجباری و روتین بارداری نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سل فری رو برای همه افراد نمیگن انجام بشه مگر سابقه بیماری یا مشکل در والدین یا خانوادگی داشته باشن ی ...

میدونم عزیزم من آزمایش غربالگری اول و دومم وسونوی اولیم خوب بود، علت اینکه دکتر برام سلفری نوشت در سونو دوم ورم کلیه نشون دادکه میگن در جنین پسر طبیعی هست که دکتر گفت بری سلفری بدی بهتره من هم از ترسم درهفته19 فقط بخاطر راحتی خیال خودم آزمایش دادم، در اصل فقط باعث استرس میشه و هزینه های سرسام آور الکی  

میدونم عزیزم من آزمایش غربالگری اول و دومم وسونوی اولیم خوب بود، علت اینکه دکتر برام سلفری نوشت در س ...

والا منم دیگه کلافه شدم از این همه آزمایش و سونو 

همیشه میگم مگه قدیم این چیزا بوده 

دور از جون همگیمون، الان مامان باباهای ما، خاله و عمه و دایی و عموهامون، بابابزرگ ننه بزرگامون مشکل دارن همه دور از جون چپ چلاق هستند مگه

یا همین چندسال قبل کجا این حرفا بود 

باشه برا اطمینان خاطر دوتا آزمایش و سونو گرفتی سالم بودیم تمام دیگه

انجام میدی همش استرس تا جواب بیاد 

انجام ندی خدای ناکرده مشکلی باشه تا اخر از عذاب وجدان خودتو نابود میکنی 

شده یه دکون پول سازی، اون از هزینه داروها یه بسته قرص ویتامین 400 هزار تومن  که حالا معلوم نیست اصلا بهت بسازه یا نه، عوارض جانبی و عواقب مصرفش بماند 

واقعا من گیج شدم دیگه، هر جا میری هرکدوم یه چیزی میگن 

منکه گفتم فقط همین غربالگری دوم رو انجام بدم دیگه هیچی نمیرم انشاالله 

خدا خودش داده بچرو، خودشم حفظش کنه

دیگه ماهم هرکاری میتونستیم کردیم 

هزینه هاش همه بره جهنم اصلا، همین استرسش دیوانه میکنه ادم رو

من دوهفته از استرس خواب و خوراک نداشتم تا برم غربالگری اول انجام بدم

چون یه لخته خون کوچیک پشت جفت بود، چنان ترسوندن منو که نگو و نپرس

عوارض داروهاشم که هنوز بعد یکماه و نیم هنوز داره اذیت میکنه

زمان مصرف که دیگه نگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا منم دیگه کلافه شدم از این همه آزمایش و سونو همیشه میگم مگه قدیم این چیزا بوده دور از جون همگیمو ...

دقیقا همش برای پول هست وگرنه اگر واقعا برای سلامتی مادر وجنین بود چرا کل آزمایش ها وسونو ودارو باید از زیر پوشش بیمه خارج بشه ، متاسفانه باز هم آزمایش وسونو هم هست که باید انجام بدید من الان 33 هفته هستم