بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا بیا میدان توحید از کیفو کفش محسن ک تو قم معروفع خرید کن
محسن خیلی گرون میده
همون دوبی بهتره
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله میشویم بی صدا میمیریم...
عزیزم شماره یا ایدی ایتا بده با نقشع برات بفرستم اسیر نشی بخای میام سر توحید رتهنماییت میکنم نزدیک س ...
اسم سالنت بهم میگی عزیزم
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله میشویم بی صدا میمیریم...
اره دوبی خعلی ارزونه کیفو کفش محسن جنساش خوبه با این ک گرونه من چیزای مهمو گاهی میخرم ازش کفششو یه ساله میپوشم تکون نخورده یه سال کفش نگرفتم عوضش😂یه کتونی گرفتم 3تومن یه سال پوشیدم فک کنم یه سال دیگم جا داره بپوشم
اره دوبی خعلی ارزونه کیفو کفش محسن جنساش خوبه با این ک گرونه من چیزای مهمو گاهی میخرم ازش کفششو یه س ...
😂😂آره جنسش خوبه ولی واقعا گرون میده
ی کف فروشی زنگارکی هست اسمش نمیدونم چی بود
من از اون میخرم واقعا در حد محسن کفش هاش
قیمتش مناسب تر