2777
2789
عنوان

بهش ابراز علاقه کردم ازم عصبانی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 108 پست

تجربه  ست فرزندم

دیگه حواست باشه قدر خودتو بدونی 

خیلی هاشون متاهل اند و میان مجازی کمی سرگرم بشن

تو دنیای واقعی با یکی که می بینی و می شناسی آشنا شو  کسی که مطمئن باشی متاهل نیست و یه رابطه خوب و پایدار میخواد نه کسی که فقط بخواد لاس بزنه و بره

اینم هر از جایی که می شناسی بلاک کن چون خیلی زود برمیگرده و دوباره تورو بهم می ریزه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

عشقش ک نبودهولی کلا از دخترا صحبت کردن با یە دختر واقعا نشونه ی لاشی بازیه عوضی تمام عیاره طرف

نه کلا کاری به عشق اسی بوده یا نبوده ندارم ولی همچین آدم هایی سست عنصر و بی اراده ببخشید بی ریشه هستن

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول من گفتم اره شاید جور میشدم و بعد اون گفت که جوابتو نمیدم و ایناخیلی مهربون بود همیشه، خیلیهمیشه ...

مهربونی فرق می کنه اشتباه می کنی اون مهربون نبوده بلکه از بس با همه ی دخترا بودە رفتاراشون رو میشناختە و میدونستە کی و چه وقت چ چیزی رو بگع یا نگه

اشتباه کردی وقتی وارد رابطه شده بهش ابراز علاقه کردی

هنوز نشده، دخترره رو تو اینستا دیده بود و میگفت وارد رابطه شدن که الکی نیست ما هنوز همو نمیشناسیم

منم دیگه برام سخت بود که اگه وارد شد در اینده بیاد برام از اون بگه

بهم گفت چرا الان داری میگی؟ چرا فلان موقع که گفته بودم از فلانی (یه دختر دیگه) خوشم میاد نگفتی؟ چون میدونستی نمبرم به اون بگم حضوری

که منم گفتم تقریبا بهت نشون دادم و تو چند روز بعدش گفتی میری با دختره حرف بزنی اگه دیدیش؟ انقدر احساسات من برات بی ارزش بود

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...
هنوز نشده، دخترره رو تو اینستا دیده بود و میگفت وارد رابطه شدن که الکی نیست ما هنوز همو نمیشناسیممنم ...

کلا وقتی پسری دختری رو بخواد جلوش از یکی دیگه تعریف نمیکنه چ برسه بگه میرم باهاش تو رابطه

و زیاد امیدوارم نباش برگرده باهات

بنظرم ازش فاصله بگیر و سعی کن فراموشش کنی

راستش آرهمیدونی اینکه ابراز کردی دوسش داری مشکلی نیستولی اینکه به ادم نادرست ابراز کردی مشکلهکه البت ...

قرار شده کلاسامونو عوض کنیم

اول کن گفتم میکنم

بعد گفت نمیخواد من میکنم اصلا روزش برام خوب نیست

حالا دعا دعا میکنم عوض نکنه

چون شمارمو که پاک گرده، دیگه هم منو نبینه دیگه عمرا پیام بده

فقط دلم میخواد یه بار پیام بده و من باهاش عین خودش حرف بزنم

الان تنها حسرتم همینه

دور برداشته خداروشکر شناختیش

دقیقا

الان به پامم بیفته من باهاش اوکی نمیشم چون اصلا قابل اعتماد نیست، چیزی که زیاده پسر 

ولی میخوام پشیمون بشه و حالا من خوردش کنم

😐😐ن دختر چرا اینو میگیکسی ک چنین رفتاری داره ب درد اینکه ت بخوای حتی باهاش صحبت کنی نمیخوره دیه ی ...

اره واقعا، ولی من باید لاشی طور یه بار باهاش برخورد کنم تا اروم بشم

کاش کاش پشیمون بشه و پیام بده

تجربه ست فرزندمدیگه حواست باشه قدر خودتو بدونی خیلی هاشون متاهل اند و میان مجازی کمی سرگرم بشنتو دن ...

همکلاسیمه، قرار شد کلاسمونو عوض کنیم

ولی الان میخوام نکنه و برگرده و این دفعه من خوردش کنم

مهربونی فرق می کنه اشتباه می کنی اون مهربون نبوده بلکه از بس با همه ی دخترا بودە رفتاراشون رو میشناخ ...

پسر خجالتی ای بود

میگفت حضوری سختشه با دخترا صحبت بکنه اصلا

تازه به دوران رسیده هول

کلا وقتی پسری دختری رو بخواد جلوش از یکی دیگه تعریف نمیکنه چ برسه بگه میرم باهاش تو رابطهو زیاد امید ...

میدونستم اینو ولی خودمو گول میزدم که نه میخواد حسادتتو چیز کنه