2777
2789
عنوان

کیا به خاطر خیانت جنسی شوهر با بچه طلاق گرفتن😃😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3715 بازدید | 150 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو با شوهرت تو یه خونه زندگی میکنی؟

من پنج سال پیش مچشو گرفتم باهاش ادامه دادم بخاطر بچه هام الان دو سه ماهه خونه پدرمم بخاطر اینکه تهمت میزنه و کارایی که خودش کرده رو ب من نسبت میده دوماه بچه هامو نداد الان یک هفته پیش منن حالشون بهتره ولی بنظرم بخاطر خیانت جدا نشو مگه اینکه واقعا شرایطش رو داشته باشی .من ازدواج دوممه همسر اولمم خیانت میکرد بخاطر خیانتش جدا شدم . از کجا معلوم زندگی بعدی هم خیانت ندیدی ..مث ی عابر بانک بهش نگاه کن بزار خرجتو بده محلش نده مگه اینکه واقعا بخواد تغییر کنه و پشیمون باشه 

حس کن وجودنداره بابچه هاوپولش خوش باش واونم اصلافکرکن نیست ...طلاق با۳تابچه سخخخخخته عزیزم...😔😔

وای میدونم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭کاش هیشکی نکشه روزهایی و ک دارم میکشم

با سه تا بچه قید طلاقو باید بزنی. خرجتونو بده خونه رو به اسم تو کنه.  بعدش هر گوهی میخواد بخوره. فقط ااصلا دیگه باهاش ر... نداشته باش

رحم هم نداشته باش دیگه. تا میتونی ازش بکن برای خودت و بچه هات. بچه هاتو بیمه کن و خودتو

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من پنج سال پیش مچشو گرفتم باهاش ادامه دادم بخاطر بچه هام الان دو سه ماهه خونه پدرمم بخاطر اینکه تهمت ...

آخ تو فقط درد من و میفهمی ازدواج اولت بچه داشتی جدا شدی؟ چقدر زندگی سخته با مرد خیانت کار ..کاش فقط خیانت می‌کرد مدام تحقیرم میکنه هیچ محبت نمیکنه شکسته  شدم از بس محبت ندیدم از بس تحقیر شدم

آخ تو فقط درد من و میفهمی ازدواج اولت بچه داشتی جدا شدی؟ چقدر زندگی سخته با مرد خیانت کار ..کاش فقط ...

تو هم تحقیرش کن. سگ محلش کن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

خالم  دختر بزرگش 10 سالشه دوران نامزدی هم شوهرش خیانت میکرده بخاطر عشق و علاقه هی میبخشید الان بعد 12 13 سال زندگی شوهرش فرار کرد خالمم گفت چرا باید حق خودمو ضایع کنم از نینی سایتی ها کمک گرفتیم راهنمایی کردن چطوری اموالی که مال خالم بود رو چطوری پس بگیریم الان خالم مهرشو گذاشته اجرا شوهرش به غلط کردن افتاده 

بنظرم گذشت زیاد باعث هار شدن مردا میشه 

تازه من خالم خودش شاغل بود و شوهرش سر کار نمی‌رفت برا آسایش شوهرش  و بچه هاش خونه و ماشین گرفت خرجشون رو میداد 

الان میگه پشیمونم بچه هامو میگیرم طلاقم هم میگیرم سکه هامم باید تا آخرین دونه بده

با سه تا بچه قید طلاقو باید بزنی. خرجتونو بده خونه رو به اسم تو کنه. بعدش هر گوهی میخواد بخوره. فقط ...

یادم رفت بگم. مهریتو هم بزار اجرا. اما بشین تو خونت 

میگی بیاد خونه و بره؟......الان من خونه جدا زندگی. میکنیم دوماهه خیلی آرامش دارم نمیخام دیگه بیاد طل ...

مهم همینه که جدایی بزار نیا خودت برو سر کار خرج بچه هاتون بدع ی روز سرش میخوره به سنگ میخا برگرده ولی تو راهش ندی چون همه صیغه با همینجورین فقط مال اموال طرف میگیرن ی چندصباحی عشق میکنم دگ تموم بشه مرد هم دست درازتر بر میگرده ولی راهش ندی .حالا که جدایی 

اگر وضعیت مالیش در حدی نیست که مهریه بده مهریه رو بزار اجرا میندازنش زندان بعش هم طلاق بگیر با پسر هات برو و نزار پسر هات این چیزارو ببینن که یاد میگیرن نمیخوام دلتو خالی کنم ولی کسی که غیرت نداره پس فردا زن هم میاره خونه من میگم الکی خودتو اذیت نکن اینجوری خیلی بهتره

مهم همینه که جدایی بزار نیا خودت برو سر کار خرج بچه هاتون بدع ی روز سرش میخوره به سنگ میخا برگرده ول ...

چقدر دلم میخاست از زندگیم حذف بشه چقدر بدون وجودش آرومم😔چقدر حس خوبیه صبح پاشم ببینم نیس آروم آرومم