2777
2789
عنوان

اگ دخترتون دانشجوی پزشکی باشه چ حسی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 26 پست

عکسشو پروف میزارم 

با عنوان خانم دکتر آینده😂

اضافه میکنم

پز نیس✋سبک زندگیمه🫧😎😝

#شوخی_‍ خدا نکنه من از این اخلاقا داشته باشم🫥

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه ببینم علاقه داره به رشته ای که داره و روز به روز پیشرفت می کنه تو کارش صد در صد خوشحال میشم ولی اگه یه مدرک بگیره و عرضه ی کار کردن و استفاده شو بلد نباشه ناراحت میشم خب

صادقانه بگم خواهر خودم پزشکه و مطب داره بهش افتخار میکنم و همیشه اینو بهش میگم ولی تنها کاری که کردم براروز پاپان نامش  افتتاح مطبش ی استوری گذاشتم و گذاشتمشتو بخش هایلایتام و تمام گرچه ما خانوادگی زیاد اهل شوآف نیستیم و الانم چون مربوط گفتن اولین باره اینجا گفتم 

صم بکم عمی فهم لا یرجعون توجیه حماقت است. تضعیف جنایت است. تکمیل رسالت است. کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

صادقانه بگم خواهر خودم پزشکه و مطب داره بهش افتخار میکنم و همیشه اینو بهش میگم ولی تنها کاری که کردم ...

خودم امسآل دانشجو پزشکی میشم و خواهرم وکیل پایه دادگستریه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

دانشجو که حالا اتفاقینیوفتاده درسا اونقدر سنگین هست که اگه بتونی تا اخرش بری واقعا گل کاشتی 

صم بکم عمی فهم لا یرجعون توجیه حماقت است. تضعیف جنایت است. تکمیل رسالت است. کتاب 356 روز در صحبت قران از استاد الهی قمشه ای

کلا موفق بشه برام مهم تره

مثلا اشپز حرفه ای باشه رستوران خودشو بزنه برا فرقی نداره ک پزشک بشه

فقط موفق شدنش برام مهمه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

مایشالا توی همه رشته ها فعالی .چند وجهی هستی .خیلی خوبه .منم اگه دخترم پزشکی بخونه و اهل شنا و موسیقی باشه خیییلی بهش افتخار میکنم 

ماما ک کلاس نداره

یعنی چی کلاس نداره؟ اگه مامایی کلاس نداره پس چطوری این همه آدم سالم و موفق داریم ؟

یعنی این همه دانش و مهارت برای همراهی مادر و نوزاد در  حساس‌ترین لحظات یه چیز معمولی و بدون کلاسه ؟