2777
2789

یه مقدار سرمایه داریم باهاش میتونیم خاور دست دوم بگیریم و شوهرم بره سر رانندگی

ولی الان هم راننده ی شهرداریه و داخل شهر کار میکنه ۳۵ میگیره نهایت ممکنه حقوقش رو بیشتر کنن ۴۵ بدن چند ماه بعد 

به نظرتون خاور ۶ تن بگیریم یا همون پولو طلا بخریم و شوهرم بره سرکار قبلیش؟

چون الان داخل شهریه عصر میاد خونه اما راننده بشه باید شبا بخوابه تو ماشین همش تو جاده های دور باشه

بعد از یه لحاظ هم میگیم طلا رشدش از همه چی بیشتره حتی ماشین سنگین

فقط موندیم نمیدونیم چیکار کنیم؟

قطعا ماشین سنگین 

ولی نه هر ماشین و نه هر شرایطی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا ماشین سنگین ولی نه هر ماشین و نه هر شرایطی

یعنی بهتر پول درمیاره؟

صاحبکارش هم بهش گفته اصلا ماشین سنگین نخر 

جاده خطرناکه و اینا بعد گفته اینا خوب پول در نمیارن 

بانک همین پولو ۳۰ درصد سود میده طلا انقد سود میده چرا زن و زندگی ول کنی بری بمونی تو جاده

بعد گفته بار نیست اون همه تازه گفته باربری ها پول برمیدارن

بعد گفته عمرت خراب میشه بتوابی تو ماشین شبا و کلی سختی بکشی

شوهرم که قطعی بود خریدش رو منصرف کرده ...

شغل جاده ای میلیارد هم بدن بریز دور 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

طلا که بخوای واسه سودش بخری بالای۵سال باید صبرکنی پولتو تو کار بریزی بهتره ولی رانندگی شغل سختیه شرا ...

نمیدونم اصلا نمیتونیم تصمیم بگیریم 

حرفای صاحبکار رو بالا نوشتم

مامان باباش مخالفن میگن اینکارو نکن جاده خطر داره فلانه

نمیدونم اصلا نمیتونیم تصمیم بگیریم حرفای صاحبکار رو بالا نوشتممامان باباش مخالفن میگن اینکارو نکن جا ...

میتونید ماشین بخرید بدید دست راننده شوهرتم سرکار خودش باشه 

میتونید ماشین بخرید بدید دست راننده شوهرتم سرکار خودش باشه

راننده خودش حداقل ۴۰ حقوق میخواد بقیشم خرج تعمیر ماشین بشه کلا چیزی نمیمونه که

باید از بین این شرایط یه کدومو انتخاب کنیم

سلام عزیزم  ماشین خریدن خیلی بهتره. همه اعضای خانواده ام  و فامیلهامون ماشینهای سنگین دارن و زندگی بدون دغدغه.اما من و همسرم کارمند هستیم حسرت یه مسافرت یا خرید مثل اونها به دلمون موند.ماشین بخرین کم کم توسعه اش می دین.می تونین محل زندگی تون رو هم تغییر بدین که همسرت همه‌اش تو ماشین نباشه.ولی ماشین خیلی خیلی خوبه.درآمد عالی