2777
2789

من قبلا ها هرچی سرچ میکردم جلوش می نوشتم نی نی سایت تمام تاپیک های مربوط به اون موضوع رو گوگل برام می آورد و این خیلی کمکم می کرد ولی الان فقط دوتا تاپیک مربوط بهش میاره باید چیکار کنم؟؟؟؟ 

چون ملت تاپیک هاشون پاک کردن کمتر محتوایی موجود هست

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بخاطر این نیست راجب هرچی میزنم فقط دوتا میاره

دیگه اینو نمی‌دونم خواهر

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

جدم جون نداره که!😑منم دقبقا همین کار رو میکردم.فکر کردم چیزی ک من سرچ کردم تاپیکی نداشته

نه من راجب خیلی چیزها سرچ زدم و امتحان کردم ولی فقط دوتا میاره قبلا پر میشد هرچقد میرفتی پایین تمومی نداشت