2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نفر توی زندگیم بود بدجوری عاشقش بودم و این من رو به خاطر یه نفر ولم کرد و یک ماه پیش اومد بهم گفت که بیا برگردیم به هم ببین من بازم خیلی دوستش داشتم ولی میدونم که آدمی نیست که بمونه و باز هم خواهد رفت

چطور برشگردوندی

ی دوماه بعد کات زنگش زدم گفتم نکبت الان اونی ک بخاطرش دلمو شکستی ولم کردی حسی ‌ک من بهت نمیدادمو میده؟ اون از من بهتره ؟ 

اینم انگا منتظز بود من زنگش بزنم خودشو خالی کنه میگف از دلتنگی فلان شدم بهمان شدم

دیگ چن سری ب بهانه ها مختلف ارتباط پیش میومد ک یسریش گف بیا باز برگردیم

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

والا خوشد ک میگفت خوشگلی چجورییی برش گردوندیییی یزییددد

کامنت بالایی گفتم . اول اینکه از همون فردای کات با همووون افسردگی و سگ دپی شرو کردم ب ظاهرم برسم ک چشش دراد از نو ساختم🤣🥸و همش استوری میزاشتم بسوزه

دوماه بعد کات زنگش زدم گفتم نکبت الان اونی ک بخاطرش دلمو شکستی ولم کردی حسی ‌ک من بهت نمیدادمو میده؟ اون از من بهتره ؟ 

اینم انگا منتظز بود من زنگش بزنم خودشو خالی کنه میگف از دلتنگی فلان شدم بهمان شدم گریه زاری

دیگ چن سری ب بهانه ها مختلف ارتباط پیش میومد ک یسریش گف بیا باز برگردیم

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم