2777
2789

نامزد نیستیم سه ساله و خورده ایه با همیم و قصد ازدواج داریم

داداشش خانوم همه رفیقاش رو فالو داره 

تنها کسی که فالو نداره منم حتی چند بار اینستا هم چت کردیم پیج کاریمم باز بوده و یک بار استوری مو نگا کرده ولی فالو نکرده چرا ؟

می‌تونه دلیلش این باشه چون اصلا با هم راحت نیستیم و جز دو بار در حد چند دقیقه دیدمش و دو سه بار هم چت راجب داداشش

می‌تونه دلیلش این باشه یا ن ازم خوشش نمیاد؟

پیگیر این نباش چرا فالو نداره کلاً بیخیال باش 

شاید دوست داره ارتباطش و حد و مرزش رو حفظ کنه و فعلا چون رسمی نشدین ارتباط نگیره 

ولی اگه خوششم نیاد مهم نیست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی دقیقا مشکلت مث مشکل زندایی منه زمدایی منم یقه دایی منو گرفته بود چرا اون زنداییش رو فالو کرده منو نه 

اخه ادم دوس نداره جرا ایقد حساس میشید 

من با اون زمداییم راحت ترم شاید ازاین زنداییم خجالت میکشم دوس ندارم ریکوئیست بدم جرا ایقد حساسی

اره میتونه دلیلش این باشه 

و اینکه شاید نمیخواد رابطشو باهات نزدیک کنه یا تو مثلا استوریاشو ببینی یا مثلا باهات راحت نیست 

من خودمم پیج برادر شوهرمو ندارم چون احساس معذب بودن دارم باهاش 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

پیگیر این نباش چرا فالو نداره کلاً بیخیال باش شاید دوست داره ارتباطش و حد و مرزش رو حفظ کنه و فعلا چ ...

آخه همه رو فالو داره حتی پیج کاری شون

پارتنر دوستش رو فالو داره ولی دختره اونو فالو نکرده ولی منو نه 

آخه همه رو فالو داره حتی پیج کاری شونپارتنر دوستش رو فالو داره ولی دختره اونو فالو نکرده ولی منو نه

پس میخواد کاری نکنه پررو بشی داره رابطش رو باهات حفظ میکنه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…