2777
2789

ببخشد من مرد هستم ولی متاسفانه چند سال عضو بودم با کاربرای دیگه من مشاوره حلقه معرفت در مشهد هستم در حرم بودم آستانه قدس ببیند دلیل اول پسرا ۳۰ تا ۴۰ سال می گفتن دخترا ایران به فکر پول دنبال مهریه هستند و همینطور که داریم می گیرن ازمون ۲ می گفتن دخترا ایران اصلا زیبا نیستن همه یک شکل هستیم ایرا خیلی کم زیبا داره که دخترا و زنان ایرانی فکر می کنن خیلی خوشگل و دو مهریه بالا و سه دخترا زنان عرب بعضی هاشون می گفتن خیلی خوشگلن تازه مهریه هاشونم خیلی کمه یکی از پسرا می گفت همین دخترا عراقی خیلی خوشگلن سمت بغداد ناصریه حله موصل بصره دخترای کورد عراق سلیمانه اربیل خیلی خوشگلن از دخترا ایرانی خوشگل ترن و مهریه خیلی خیلی کمی داره مثلا به پول ایرا ن ۵۰۰ میلیون انگار ۵ سکه به پول ایران و ودخترای جاهای دیگه مثلا دخترای یمن دخترای مصر دخترای عمان و دخترای سوریه خیلی خوشگلن بو و چشم رنگی و مهریه خیلی کمی دارن که انگار های است انگار به پول ایران ۵۰۰ میلیون و تا اینجا پسرای ۲۰ تا ۳۰ سال هم اینو می گفتند و می گفتند دخترای ایرانی نمی فهمند چیکار می کنن مثلا اونهایی که دوست دختر داشتن می گفتن مثلا قبلا می گفتن دخترا به شما مردا هیچ نیاز ندارند غرت چیه یا مثلا می گفتن مرد می خوایم در دوستی ولی یک پسر خوشگل می دیدن غش می کردن براش جون می دادن یک از پسرا می گفت من یک دوست داشتم پسر خیلی خوشگل بود سفید مفید بو وبا موهای خیلی قشنگ پسره خیلی خوشگل بود سفید مفید عین سفید برفی بود وقتی می رفتیم بیرون دخترا جوون می دادن واسش زنا و دخترا تازه انقدر بهش درخواست دوستی می دادن انقدر پسره مغرور شد که نگو می گفتن دخترا دوستی با پسرا یا دنبال پول یا دنبال پسر خوشگل سفید مفید پسر خوشگل مرسی ببخشید من با کاربری اشتباه اومدم چون می ترسیدم چیزی بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میتونن با همون دخترها ازدواج کنن.

موافق مهریه بالا نیستم ولی مردها ی ایرانی خیلی پرو تشریف دارن و زیادی بیش از حد مغرورن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
زر نزن بابا لاشی تو اونقد مرد نیستی خودتو زن جا زدی حالا واسه من مشاوره مشاوره میکنی برو بابا همین م ...

نه مال من نیست من اونموقع اومدم این سایت از بسکی می گفتن مرداب‌ها سایت  سایت 

خلاصه همه حرفات پسرا دنبال دختر خوشگل مطیع با مهریه کم هستن 

ولی دختر نباید دنبال پسر خشگل باشه 

از طرف من به اوت پسرا بگو برن با همون عربا ازدواج کنن دختر ایرانی نیاز به پسرای بی عرضه نداره 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀