2777
2789

چون تاریکی میترسید گذاشتم اونجا چراغ حموم و روشن کردم منم تو هال خوابیدم اگه چیزیش بشه خودشو به قفسش بزنه صداشو نمی‌شنوم خیلی نگرانم چیکاررر کنم😭🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه خریدم دو روزه خریدمش خیلی نگرانشممیترسم تو اون محیط مریض شه

تو نور کامل نباشه.مثلا یجا بذارش که یه لامپ خاب روشن باشه بعد روش یه شال پارچه نازک بگیر یکمش باز بذار هوا رد بشه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
تازه خریدم دو روزه خریدمش خیلی نگرانشممیترسم تو اون محیط مریض شه

آره راست میگی ببین یک کار کن 

برو از هوش مصنوعی بپرس آخه تو حموم هم اینا خب مثل مرغ و خروس نیستم که بشه هرجایی چپوندشون طفلی عواطف بیشتری داره و ممکنه آسیب ببینه از هوش مصنوعی کمک بگیر یا فروشنده هایی که تو دیوار آگهی زدن منتها آنهایی که آگهی شوند مال چند دقیقه پیش و الان هست آخه ساعت نزدیک یک شب هست و  تو هر استانی فرق نمیکنه همه آگهی های ایران رو تو دیوار نگاه کن و بپرس ازشون چکار کنی 

شال گذاشتم رو قفسش انگار می‌ترسه به دیوار قفس میچسبه

خب هنوز به شما و محیط و قفسش عادت نداره.من براش قفس جدید گرفتم با بدبختی اوایل میفرستادمش داخل😅 بچسبه عیب نداره نگران نباش ولی دیگه جاخابشو تغییر نده

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
خب هنوز به شما و محیط و قفسش عادت نداره.من براش قفس جدید گرفتم با بدبختی اوایل میفرستادمش داخل😅 بچس ...

آهان مرسی فردا براش چراغ خواب میخرم میزارمش تو اتاقم از این به بعد اسیر شدیم 😂تا دیروز نگران غذا خوردنش بودم الان خوابش

ی سوال دیگه هم دارم الان تو راهروی حمومه اون محیط براش ضرر داره؟