2777
2789

ما چند ماهه که با هم سر ی موضوع خیلی مسخره قهریم البته هم من میگم با فلانی قهر نیستم هم اون شنیدم میگه با من مشکلی نداره ولی اصلا نه با هم حرف زدیم نه پیام دادیم من خیلی بدم میاد با یکی اینجوری باشم و مدام بعد جلوی چشمم باشه دوست ندارم این بچه بازی هارو ( مقصر  اتفاق اون بود و حتی بعدش من گفتم بحثی نکنیم بیشتر گارد گرفت) چیکار کنم یعنی میگید پیامش بدم خیلی عادی و دوباره باهاش رابطم عادی کنم یا ولش کنم 

مقصر کی بوده

اون قرار بود جایی بریم شب قبلش گفت آره من حتما میام حتی ساعت گذاشتیم صبحش هرچی ب خودش خانوادش زنگ زدم جواب نداد کارمون واجب بود بعد دوسه روز پیام داد که حالم بد بود منم‌ فقط گفتم که چرا خب نگفتی نگرانت شدم گفت تو داری منو قضاوت می‌کنی من اصلا هیچی بهش نگفتم نمی‌دونم چش شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون قرار بود جایی بریم شب قبلش گفت آره من حتما میام حتی ساعت گذاشتیم صبحش هرچی ب خودش خانوادش زنگ زد ...

من باشم پیام نمیدم 

اون اگه منو بعنوان رفیق قبول داره باید بمن‌ بگه که چرا نتونست بیاد

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.