2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوسم داشت

ولی بخاطر کنکور من دوری میکردم ازش چن ماه یبار حرف میزدیم

اونم بگیم بچه بود هول بود یا لاشی

اونم هی هرز میپرید

دیگ ب جایی رسید ک من حسمو از دست دادم

اونم هنوزم دوسم داره

همین چن روز پیش به عالم ادم قسمم داده ک ی فرصت بدم کنار هم باشیم

ولی من دیگ حسی بهش ندارم

چون تمام شبایی ک من با رویای اون میخوابیدم

اون تا صبش با دخترا آن بود

همیشه تو رابطه ادمی باش که کمتر عاشقه بزار پسره عاشق تر باشه اگر بهت توجه داشت ادامه بده من با یکی بودم انقدر حواسم بهش بود ولی اون فقط لب و دهن بود همیشه سرد بود یهو میرفت مسافرت خبری ازش نمیشد انگار منو میخواست تو جمع دوستاش که کاپلن راحت باشه یه جا از بی توجهیاش خسته شدم گفتم‌تموم کنیم از خدا خاسته قبول کرد من دوماه بعدش با یه ادم فوق العاده و همچی تموم‌که همسرمه الان اشنا شدم اون ادم قبلی بهم زنگ زد فهمید با کسی اوکی شدم زد زیر گریه میگفت اشتباه کردم از دستت دادم منم فقط بلاکش کردم

در گنگ ترین حالت زندگیمم

همیشه تو رابطه ادمی باش که کمتر عاشقه بزار پسره عاشق تر باشه اگر بهت توجه داشت ادامه بده من با یکی ب ...

پسرا واقا اینجورین که جز بی‌محلی جور دیگه ای بدست نمیان انگار شایدم من اینجوری فهمیدم

من عاشق یک دکتر شدم بهش گفتم برام ماشین بخر گفت وام بگیرم چشم گفت الان دستم تنگه منم عصبانی شدم کل خاندانش رو اباد کردم بعد میخاست منو از اتاق بیرون کنه من با کفش پاشنه دار زدم تو شکمش فرار کردم دیگه سراغم رو نگرفت ولی هنوزم عاشقشم آخ چیکار کنم دل تنگشم