2777
2789

دلم میخواد معلم زیست بشم منظورم تو مدارس غیردولتی هست بنظرتون چیکار کنم باید دوره شرکت کنم ؟ چه موسسه هایی دوره هارو برگزار میکنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم  برای امسال دیره چون معلم ها انتخاب شدن ولی شما برو به همه مدارسی که اطرافته سر بزن خودت رو معرفی کن اگر امسال هم نشد برای سال بعد اگر نیاز داشتن اطلاع میدن بعد بشین قشنگ کتاب های درسی دبیرستان رو بخون فیلم های آموزشی ببین تا روش تدریس دستت بیاد سوالات آزمون های نهایی رو نگاه سوالات کنکور رو بررسی کن کتاب کارهای مختلف رو نگاه ‌کن تستاش رو بررسی کن

من سال‌های اول مثل دانش آموزام تست میزدم

تو موسسه ها چجوری میشه تدریس کرد و استخدام شد؟

استخدامشو نمیدونم

ولی دوستام دهه هشتاد و نود میرفتن قلم چی و موسسه ها بهشون کلاس میدادن یا دانش اموز خصوصی

بعد یکی دو سال هم راحت غیرانتفاعی ها قبولشون میکردن که درس بدن

ولی به شرطها شروطها

مدیر میگفت بد درس میدی که دانش اموزا بگیرنت و شصت من چهل تو قیمتم همش ببر بالا