از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
بچه ها رفتیم یه لوازم خانگی خرید کردیم گفت پولشو بزن ب حساب فردا میفرستم بعد فرداش نفرستاد زنگ زدیم گفت مادر خانم فوت کرده الان یه شهر دیگه م فردا شب میفرستم که بازم نفرستاد امروز زنگ زدم کلی وقت اشغال بود یا در دسترس نبود یا رد تماس میکرد بعد جواب داد گف فردا قبل از ظهر میفرستم حالا تو بایو تلگرام یه چیزی دیدم فک کنم بدبخت شدم رفت عکسشو نمیشد گذاشت ولی تو قسمت لوکیشن بایو تلگرام زده استامبول ای خدا یعنی الان ترکیه س واقعا؟ جرات ندارم ب خانوادم بگم بیچاره بابام😟
من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ببین حضوری خرید کردیم ولی گفت فردا میفرستم آنقدر امروز و فردا میکنه اکثر مواقع هم گوشیش یا از دسترس ...
نه بابا میفرسته پس
ببین خیلی مشکوک میزنه بهش گفتم مهر نمیزنید رو فاکتور گفت نه چون سربرگ آدرس داره و نمیدونم چی کلا یه ...
پیجی چیزی نداره ببینی کس دیگم ازش خرید کرده یانه