2777
2789
عنوان

به این آدم جواب مثبت‌میدین

103 بازدید | 19 پست

پسری که ظاهرشو خیلی نمی‌پسندید ولی واقعا دوستتون داره از لحاظ شغلی خوبه نسبتا.. و اینکه خودتون تک فرزند باشید و وضع مالی پدرتون خوب باشه و رشته ی خیلی خوبی بخونید .. اوکی میدین یا صبر میکنید کسی بیاد که ظاهرش دلنشین باشه؟ 

طرف همکلاسیتونه فرض کنید 

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره ظاهرش چجوری باشه اگ بد نیس و شما خودت وسواسا رد میکنید .بنظرم بهتره بیشتر باهم وقت بگذرونید 

اما اگر واقعا مشکلی چیزی تو ظاهرش هس و تو عموم هم کاملا در نگاه اول معلوم میشه خب اونجا دیگ میشه گفت نه 

بستگی داره ظاهرش چجوری باشه اگ بد نیس و شما خودت وسواسا رد میکنید .بنظرم بهتره بیشتر باهم وقت بگذرون ...

قدش بلند نیست و بچه میزنه همین

من راستش شغل نسبتا خوب راضیم نمیکنهشغل باید خوب باشه که درامد خوبی داشته باشهظاهر بالاخره به دلت نش ...

ببینید رشتم ی طوریه که باید طرف هم رشته ای باشه ک درکم کنه . من بیشتر میگم چون ازم خوشش میاد ..نمیدونم خودم خیلی خوشم نیومده ..